This Is My Life

Alla inlägg under augusti 2010

Av Kim - 6 augusti 2010 12:18

Igår va en helvetes dag. Allt va bara skit. Men när Goggi kommer till en och myser med lillebror och burrar in sitt huvud ju mer Triton sparkar så kan man inte va ledsen längre... sötaste underbaraste goggi


  


Sen när älsklingen kom hem så invigde vi badkaret med badsalt och varm skönt vatten. satt och mös och pratade i en timme. sen va vi skrynkliga :) våra älsklingar satt och tittade på väldigt intresserade av skummet :)


Idag känns det lite bättre. X-tra pass imorrn och ska jobba över ikväll. Känns bra.


På söndag är det me jobb och sen firande av svägerska som fyller 35 år.

Av Kim - 5 augusti 2010 11:42

Gojjde vad jag saknar min gamla lägenhet när jag ser den här bilden. men just bara lägenheten. inget annat. för jag har det bästa.. och jag älskar vår nya lägenhet ännu mer som vi har nu. men ändå. saknar nina, jon och nils <3 saknar hur vi inredde. saknar våra vinkvällar. saknar dom...


  

Av Kim - 5 augusti 2010 10:29

Nils Ludvig Otto Triton Wilmer Torvald fick en present av Susanne med familj igår <3 sån till barnvagnen med barbapapa som jag har velat köpa så länge. bästa vännerna ju <3 tusen gånger tack


  

Av Kim - 5 augusti 2010 07:08

Igår skrev vi dom sista papperna för johans gamla lägenhet och lämnade nycklarna. Nu äger vi bara en enda lägenhet som vi behöver stå för. SÅ JÄVLA UNDERBART!!!!!!!


nu: jobb. sen: en tripp till Mobilia med Susanne :)


Av Kim - 1 augusti 2010 09:41

Igår köpte vi en Malmbyrå att ha inne på badrummet. Den var rätt så jobbig att sätta ihop men ack så jävla snyggt det blev :)  Och innan dess så åt vi go go Kina mat.. Goggi och Wheeno var så enormt söta (as usual). Dom skulle vara med överallt, men goggi tröttnade efter en stund men Wheenä gav inte upp. Hon skulle ha stenhård koll när vi satte ihop byrån. Så sött. :)


Har sovit så gott inatt. Vaknade av goggis buffande med nosen om att hon ville bli klappad och på sängbordet satt wheeno som den drottning hon är <3 så d va bara att gå upp och fixa sig. Sen när vi körde till jobbet så hörde vi på radion att det hade varit en storbrand på Lönngatan inatt, men hjärtat i halsgropen styrde vi bilen ditåt. Som tur var så va det två lägenhetslängor innan vår så vår var aldrig utsatt. TUR! Fy fan om ngt hade hänt när vi bara äger den i 2 dagar till.


Efter jobb idag ska vi till Lönngatan och putsa fönstrena, sen till Maxi för att handla, sen hem för att laga mat (Johan har beställt korvstroganoff och ris) och sen ska vi börja rensa och sätta ihop lite hyllor som vi köpte. Gorm (f.d Ivar hyllor) , som vi ska ha i vårt lilla extra rum till förvaring.


Sen imorgon kommer Susanne 07.30 för en heldag med bakning. Frida dyker också upp fast dock inte så tidigt :) och imorrn fyller även bästa Susanne år :)  Så det ska bakas för henne och för min födelsedag sen och för att kunna ha hemma för att bjuda. Kanel -och vaniljbullar, shackrutor och hallongrottor. MUMS :) på tal om födelsedag. Alla andra år så har jag haft nedräkning till min födelsedag, nu tänker jag bara på det lilla livet jag har i magen som jag och Johan har skapat <3 jag hade nästan glömt bort att jag snart fyller år :)


det gör snart paps, goggi och wheeno också. samma dag :)


  

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards