This Is My Life

Alla inlägg under december 2010

Av Kim - 17 december 2010 15:26

vet ej vilken affär, fick den av svågers syster :)


åh igårkväll va det ingen rolig dag. Ludvig ville inte alls va ensam, bara vara hos mamma. visst är det absolut mysigt, men även jobbigt. fick stå upp och äta lite snabbt med honom över axeln, fick i mig två firrepinnar och ett ägg. sedär, jag va rätt hungrig... men idag är det bättre. han sover gott och jag har hunnit steka pannkakor. mums :)


åh, vill testa mina klänningar för att se om ngn passar. vill ju kunna va jule-och nyår fin... men vågar inte testa ännu... ha ha...


det bara snöar och det är aptråkigt. verkligen. vill ut och gå ju...


hardcore bäbis :)

  

Av Kim - 16 december 2010 12:49

Jao paps. det har dom... man får hoppa av i hyllie istället, arenan. så går det buss hit :)


andra dagen ensam, och idag är jag verkligen ensam. ingen som hälsar på, för snökaoset förstör verkligen det... fy fan vilket kaos. snackade med johan innan (sjukt nervös för att han är ute och kör upp till halmstad i sånt här väder) och han satt fast i kö på motorvägen... stackare...


Ludvig sover, katterna sover, jag har diskat, fikat och nu tänkte jag plocka undan lite.


kärlek

  

Av Kim - 15 december 2010 19:58

idag började Johan jobba :( har våndats inför denna dagen. har haft honom hemma hos mig i tre veckor och nu skulle jag helt plötsligt vara ensam med Ludvig. Men okej, inte heeelt ensam, Susanne och Vilma kom ju hit :) åh, hon har blivit så stor. shit. söta kickan :) men sen stack dom vid fem tiden och så har jag varit ensam från dess. vår väderkvarn har ätit och somnat igen så nu sitter jag ensam i soffan... hade behövt vila men vill unna mig lite tid vid tv.n.  har fått i mig lite mat iaf. alltid ngt =) skulle tippa på (och hoppas) att Ludvig sover fram tills johan kommer hem. blir rätt lagom =) men han vaknar nog innan dess. tror han är i en tillväxtperiod nämligen. sover inte lika länge om gångerna, men det är inte besvärligt. nej då. han skriker typ aldrig. så underbar han är :) så snäll. och han vaknar fortfarande bara en gång om nätterna :) så jag får iaf sömn om nätterna iom att jag går och lägger mig när han somnar för natten mellan 22-24.


idag blir vår lilla prins tre veckor. det är helt sjukt vad tiden har gått fort. för tre veckor sen så låg jag på BB-eftervård med en liten liten skit i sängen hos mig. känns som om det var igår liksom...


far och son på BB-eftervård <3

  

Av Kim - 14 december 2010 15:56

katterna älskar dom :) ligger där å päser helaste tiden. så du ser pappa, det är bra med fönsterkarma. gojje släcker å tänder till å med ljusstakarna själv :)


igår va vi på BVC med Ludvig. han har växt 3½ cm på dessa 20 dagar. bra jobbat :) å sen efter det så tog vi en runda på stan. åkte citytunneln me =) ludvig mös i sin vagn helaste tiden...

    


och idag tog vi hans första bad då hans navel äntligen har ramlat av. han sa inte ett ljud <3 han är så duktig. enda gången han gav ifrån sig ljud var nog av missnöje när jag tog  upp honom ur badet... den lilla väderkvarnen :)

      


åh, kan fortfarande inte fatta att vi har en sån underbart söt son <3 att vi har gjort honom. tänk att man lyckades med ngt bra i sitt liv iaf... <3 trodde att jag hade känt toppen av kärlek till johan, men kärleken till Ludvig är obeskrivligt stor.... saknar honom så fort han inte är hos mig... älskar att ha honom mot bröstet. å när han gäspar. hur söt är han inte då? å när han nyser. å gud. måste in och titta på honom nu :)


vår finaste tomte <3

  

Av Kim - 11 december 2010 16:55

Ja det märks att det har kommit en ny familjemedlem. Här har det varit rätt så dött nga veckor. Vill skriva om hela förlossningen, men det kommer ta tid. Så jag gör det vid sidan om så det kommer att komma. Lägger istället ut en explosion av bilder. För bilder säger mer än tusen ord.


Tack pappa <3 ja dom säger det dom som vet, jag vet bara att det gjorde ont. :)

är så glad att mamma var med...


Nils Ludvig Triton Olsson-Stolpe 2010-11-24

                                                              

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards