This Is My Life

Alla inlägg under januari 2008

Av Kim - 18 januari 2008 11:06

ledig idag... va så satans trött när jag vaknade imorse, hade bestämt mig för att sova länge men så vaknade jag av ett ryck pga en dröm. så va d bara å vakna till liv...


har tio tusen ton tvätt, men ingen tvätt tid eftersom det är fullt. får nog köra hem till svärmor i helgen.


ska fixa mat åt Andreas nu när han kommer hem på lunchen, sen ska jag köra och veckohandla på Maxi...


mina marsvin som jag kollat ut blev sålda :( så är det ngn som har två virvelmarsvin, helst honor, så kontakta mig.... ni ska ju helst då bo i hallands området, eller skaune =)


ha en underbar helg


tycker om dig

Av Kim - 17 januari 2008 10:38

blev väckt (förutom av min sambo som stack till jobbet) av byggnadsMicke vid åtta imorse. Han ville att jag skulle titta in i lägenheten och se om dom satt uttag där vi vill ha dom. fy fan va fin lägenheten är =) får nycklarna imorrn... så man kan börja pilla lite... sen ska dom nog flyttstäda den antingen imorrn eller efter helgen... den är så fin=)


nu är man på jobbet... dricker min pepsi max :) ledig imorrn... vet inte riktigt vad som händer i helgen dock..


du gör mig lycklig

Av Kim - 16 januari 2008 10:45

gud va trött jag är.


upp tidigt imorse också, fixade mat. kokade ris och tinade en vårrulle som jag ska äta ikväll på jobbet. sitter på jobbet just nu. hoppas kroppen ställer om sig snart att vara på jobbet typ 11 timmar om dagen. ledig på fredag iaf =)


tänkte på det när jag kokade riset imorse. har ju sådana boil in bag, det är så tufft att dom har gjort så att det är kallt i hörnorna så man kan hålla när man ska hälla ut riset, fast påsen precis varit i jätte varmt kokande vatten. väldigt tufft faktiskt. och att dom kommit på ngt sådant, men kan fan inte komma på ett bättre sätt att ta gladpack från rullen, det är skamligt...


du är bäst

Av Kim - 15 januari 2008 09:10

shit.


jag är så trött idag, kan knappt hålla ögonen uppe. va på jobbet typ nästan 11 timmar igår. hade stenpluggat inför ett prov som vi skulle ha imorrn. verkligen jättenervös och så va vi nga som stack till jobbet tidigare för att vi skulle förhöra varandra och så. sen när vi väl ska ha provet så va det frågetävling i lagvis muntligt.. PUH! men vårt lag vann iaf =) en extra öl på vår kickoff.. =)


drömde om mina marsvin inatt.... lutar åt att det blir Buick och Isis =)


nu ska jag fixa min pasta sallad och fixa till mig, sen ska jag dra till jobbet tidigare idag me... möta vickan vid kvart i elva...


ha en bra dag alla


du är söt

Av Kim - 13 januari 2008 19:03

Nyss hemkommen från Skåne... Firat mamma och träffat familj. Är något sleten för vi va ute igårkväll också i stan. Hade riktigt kul faktiskt =) men blev nog kanske lite för mkt.


ska få i mig lite mat och sen ska jag fortsätta plugga...


Ha, sarah berättade idag att Hannah (min systerdotter) har kollat alldeles för mycket på Madicken för Hannah ställde sig på matbordet och tog ett paraply och hoppade ner på golvet.. ha ha, hon är för tokig =)


morsan rensade sin dator och då kom detta gamla fotot upp på mig, typ 3 år sen det togs på en folkracetävling i Grimslöv när pappa körde :)


be my baby

Av Kim - 12 januari 2008 13:18

ha ha... jag och andreas tog en liten film sov morgon och kollade på Flushed Away... god damn va rolig den var. har aldrig sett den innan. favoriterna va ju lätt sniglarna *asgarv*


ha ha... nåja... utgång ikväll :) girls night out =)


imorrn blir det ner till skåne :)


nej nu får man plugga lite inför måndagens test...


viff vaff

Av Kim - 11 januari 2008 10:08

Helvete, jag vet, ingen tävling... ville verkligen ner på tävling... ville verkligen se på tävling, men banan är inte bra för det... men men.. ska ner till skåne iaf. mamma fyller ju år så vi ska fira henne =)


idag blir det inget plugg... ska ut på stan med annelie och kolla läget och så har jag tvätt tid. vad som händer ikväll har jag ingen aning om. är ju ganska fattig så d blir nog inte så mycket.


jag är så sugen på att gå på bio framförallt... d va längesen...


du är bara för söt :)

Av Kim - 10 januari 2008 18:44

Varför? det är ju bara så onödigt. Inbrott i bilen inatt. För nästan exakt ett år sen så fick vi också inbrott. dom där 900 är populära. Som tur är så hade vi inga värdesaker i den och fronten på stereon hade vi tagit bort. Dom hade flyttat rundor på lite grejjor och sedan lagt in en förbandslåda till oss, som vi inte ens ägde...


sista dagen på jobbet denna veckan... prov på måndag... ska plugga i helgen...


tävling i Hästveda på lördag. det blev av. så de blir skåne i helgen också... mysigt =) o förresten, har ni sett Zon reklamen på 6:an? haha, kärringen som kör folkrace, i skinnjacka!! coolt


och så har jag tvätt tid imorrn...


*blåser på syster ysters lilltå*


fantastiskt söt

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards