This Is My Life

Alla inlägg den 31 juli 2008

Av Kim - 31 juli 2008 19:53

Nu har man varit hemma hos föräldrarna i Skåne ett tag. Körde ner i måndags. Varmt som fan i bilen, var bara en hink vatten kvar av mig när jag kom fram, typ...


I tisdags stack jag och mamma in till stan och gick en shoppingrunda. Jättemysigt och trevligt. Och på kvällen lagade vi ris och curry.. min favorit :)


Igår var jag, mamma, martin, hannah och gabriel i Skånes Djurpark. Var så kul att få vara barn på nytt. Eller ja, jag gick ju givetvis med kameran i högsta hugg, tog över 400 bilder :) Många fina och stora djur ju. Och givetvis mina underbara söta syskonbarn. Under hela stigen så tjatade Hannah om att Moster Kim skulle åka med henne i rutschkanan. Så i slutet av rundan så bytte vi om till våra badkläder och gick upp för att åka. Väl uppe så blev Hannah rädd och vägrade åka, så det var bara att gå ner igen (anade detta från början) så badentréntanten var snäll och gav mig pengarna tillbaka. För givetvis ska dom ta betalt för att en vuxen ska åka rutschkana, fast man betalat entré.. ja ja, så det blev plask, hopp, tjo och tjim i barnpoolen istället med Gabriel och mormor... Morbror Martin solade och vaktade våra grejor. Dom är så söta mina syskonbarn :) Sen satte vi oss i bilen och begav oss hemåt. Hade verkligen en heldag och det var så mysigt :) Många fina bilder :) Men kan inte lägga in dom på mammas eller pappas dator för deras datorer klarar inte av att läsa mitt superminneskort och jag har inte kabeln med mig.. Så jag får lägga in alla när jag drar mig hemåt mot Halmstad.


Idag har jag varit i byn och lunchat med världens bästa vän Emelie :) Vi skulle luncha på ngt nytt ställe i byn, eller ja nytt och nytt... Men iaf dom hade stängt, så det fick bli Café Linnea. Och dom hade inga goa sallader. urk.. sen började hon jobba igen vid 13.00 och jag gick min promenad hemåt så jag skulle få mina steg. Sen hjälpte jag mamma och pappa och städa huset och sen grillade vi =) Nu är jag mätt..


Imorgon vet jag inte vad som händer. Men mor och far drar iväg med husvagnen imorgon så jag ska passa MoDo.. kattvakt =) sova ensam i ett hus i helgen. Hur ska detta gå??? nåja, jag överlever nog.. kanske... idonknow =)


Känns så enormt skönt att vara hemma i Broby... Även om det är en håla där alla vet något om alla, man kan inte ha nga hemligheter och dom flesta är, tjaa, det lämnar jag osagt. Så är det enormt skönt att få komma hem. Här känner jag mig hemma. Jag är ingen stadsmänniska, jag är en bymänniska. Här är lugnt, mysigt och fint. Skog runtomkring (lite ont om skog i stan i Halmstad), fina stigar man kan gå på och härlig lantluft... Men gud vad jag saknar Andreas... världens vackraste och mest underbara pojkvän någonsin...


Blir inget Tomelilla i helgen. Inga roliga som ska dit heller.


Drar mig nog uppåt hemåt antingen söndag eller måndag, beror på vädret...


//Kim

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards