This Is My Life

Alla inlägg den 7 april 2011

Av Kim - 7 april 2011 12:37

johan mår betydligt bättre idag jämfört med igår. så det är skönt att det är på rätt väg iaf. han kan prata nga ord idag, igår kunde han knappt andas typ. stackare. har precis kommit hem från affären, var tvungen att akuthandla lite och hämta ut ett paket till huliganen :) men huliganen fick stanna hemma för det är verkligen stormvindar här. höll på att blåsa bort. som tur är så har han och sover fortfarande under tiden jag var iväg så Johan slapp röra vid honom. imorrn ska han få gosa för då har han gått på pencillinen i över två dygn.


ÅH. MINUS på vågen idag. yeaj... så glad jag är. snart snart är jag där, inte mkt kvar alls nu :) lycka lycka. känns så skönt... över 5 kg nu är borta sen jag började. skönt som fan. gick upp 24 kg under graviditeten och har nu gått ner 22.5 kg nu... på 4 månader. känns skönt.


och på tal om viktnedgång. kolla hur oroligt snygg min syster har blivit, som hon strålar. lägger in en bild från dopet, en smygis :)

 


igår va huliganen verkligen på underbart humör. vi busade, byggde lego, gungade, sjöng. you name it. synd bara att han ska va så vaken när Johan ligger för jag får ju ta hand om honom me. och idag när johan är bättre, ja då sover Ludvig. ha ha. igår sov han kanske 1.5 timmar sammanlagt på hela dan. så d va riktigt roligt. å sen när jag badade honom på kvällen. ha ha. vi hade vatten i hela badrummet. jag va dyngsur och vattnet va knappt kvar i baljan. som han plaskade och hade kul :)


snart är det dags för hans andra vaccination. hoppas han slipper feber denna gången me :)


 

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards