This Is My Life

Alla inlägg den 24 april 2011

Av Kim - 24 april 2011 19:05

Grattis älskling på 5-månadersdagen <3 tiden går så fort.

 


I förrgår va vi hemma hos mam och pap och hade mysdag :) åt mammas goda lasagne och umgicks. hatar att bo så långt därifrån, men det vet ni redan :) vi skulle testa med att ge ludvig hans kvällsmål där och sen att han skulle somna i bilen. nehepp. vara vaken heeeela tiden och sen tokdäcka i sin säng. sweety. vi har ju nämligen inte nattat honom borta ännu. så vi försöker göra det nu så han kan vänja sig till sommaren. men lite svårt för en kille som börjar bli orolig när klockan närmar sig 18.00 och han inte är i sin säng. trodde d bara var han, men Theo är likadan, så där är det övning där me :) skönt iaf att dom känner sig trygga hemma :)


 

Ludvig och mormor

 

Ludvig och pappa <3

 

Coole Ludvig i brillor han fick i sitt påskägg av mormor och morfar <3

 

Jag bjuder på denna. och ja, jag drack bara en öl :)

 

Finaste MoDo <3

 

och igår så var vi hemma hos Johans föräldrar. där testade vi också att natta Ludvig. han somnade när Andy gick en promenad med honom (stolt farbror) sen sov han gott fram till lille Elias blev ledsen när han skadade sig när han spelade bandy och sen kunde inte Ludvig finna ro igen. han blev himla orolig så vi fick köra hem. men övning ger färdighet. men nu får han va hemma nga dagar innan vi försöker igen. :)


kusinmys. Elias, Isac som är stolt gudfar håller sin kusin och Erica

 


och idag har det varit en helt fantastisk underbar dag. perfekt väder. perfekt bebis och perfekt sällskap. Louise och lille Theo kom hit idag för att umgås med oss. så suveränt härliga och mysiga. kändes så skönt och bra att klicka så direkt. Theo är så gudasöt med sina hårstrån :D. vi hängde först lite här hemma, sen gick vi på långpromenad i det enormt fina vädret med två sovande bebisar. sen hem och grabbarna tajmade varsin (eller ja, Theo flera) bajsladdningar samtidigt och sen va det gangster (som Louise säger) bus. :) 


mammas älskling <3

  


Theo :)

     

Theo gillade Ludvigs bollhav. Fram till vi skulle fotografera dom tillsammans. vi var lite så att Ludvig kanske skulle bli rädd, men när vi satte ner Ludvig, ja då log  han medans lille Theo blev rädd. Dumma dumma dumma Kim :)

   

Häng på mattan :)

 

Klapp på kinden polarn <3  


Söta söta Theo som gillar att ligga på golvet. Personligen hade jag haft ont i huet, men inte Theo nej, han tar sig från mjukheten till golvet. han gillar det =)

 

Hörrö polarn, ge mig din kudde. Theo har en förkärlek till kuddar, men inte att ligga på dom, utan att busa järnet med dom. ha ha. det var så jävla roligt :)

   

Snackeri :)

   

Going :)


Solhatt är gött :)

    

Finaste fossingar <3

     


Summa sumarom så har det varit en helt fantastisk mysig helg :)

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards