This Is My Life

Alla inlägg den 27 maj 2008

Av Kim - 27 maj 2008 17:10

..så många steg har jag gått hittills idag =) köpte mig en ny stegräknare igår. den jag fick innan av min svärmor funkade inte riktigt så då la jag lite mer pengar på en ny och bra =) med 2 års garanti me :) så nu kan jag mäta mina steg. 10.000 ska man ju helst upp i. lite svårt när man har ett sittjobb men då är det bara att ta ngn extra runda på förmiddagen eller kvällen :)


simmade imorse me... omvandlade det till steg också på deras hemsida och den simningen på en halvtimme motsvarade över 3000 steg... rätt kul =) sex motsvarar också ganska så många steg me =)


igår hade jag äntligen nått över 10 kg minus =) hade bara gått ner 0,2 kg men jag va faktiskt beredd på ett + med tanke på att det har varit mycket förra veckan och jag har känt mig så svullen =) 1 hg till så har jag nått mitt delmål och 3 kg kvar till min målvikt :) jag är glad och nöjd... och snygg om jag får säga det själv :) mår så jävla mycket bättre.... är så glad att andreas stöttat mig. givetvis så tycker han att jag är fin som jag är men det är ju min kropp och då har han ju stöttat mitt beslut och verkligen peppat mig all the way =) men jag har också en gräns, vill inte se ut som en flicka som vissa andra drömmer om som mål. utan jag vill och tänker ha kvar mina kvinnliga former...


på fredag kommer Emelie och Charlie upp till mig och säger hej.. Är så glad över att lite skåningar kommer upp ibland... vissa mer och vissa aldrig.. men men... så dom tar tåget upp :) så ska vi mysa och ha kul... ta lite foton me =) hoppas bara vädret håller sig.. vill verkligen.. Charlie är väl så stor nu. fyllde ju 1 år för inte så länge sen och han springer som om han har eld i byxorna enligt Emelie.. tihi =) kommer ju me ner till skåne den 13-15 juni så då ska vi mysa hemma hos dom hoppas jag, om dom är hemma iofs och fotografera i deras enormt fina skog =)


sen till helgen blir det kanske bara lite umgås och minigolf :) I hope...


xoxo

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards