This Is My Life

Alla inlägg under november 2009

Av Kim - 9 november 2009 11:42

halloj ja, då va denna helgen över och måndag igen... Älsk är ledig idag, det är så tråkigt när han är ledig och jag jobbar eftermiddag. Nåja...


I lördags så firade vi ju älsklingen <3 Det var himla trevligt. tyvärr vann inte jag ngt på hästarna men Johan gjorde, dock så gav inte 6 rätt så mycket ;) så åt vi god god smörgåstårta och drack himla gott. nga snapsar och nga glas vin slank ner. Trevligt sällskap och mycket bus och lek gjorde så dagen blev enormt lyckad :) På dagen så spelade johan och andy match. Dom vann över serieledarna med 7-2 och Johan gjorde ett mål. Så nu leder dom serien och Johan ligger två i skytteligan eller vad det nu heter =) dock va inte jag med för jag behövde sova annars så hade jag varit mer slut på kvällen än vad jag redan var.


jag inför kalaset  

  


underbara söta Elias

  


svärfar Nisse

  


älskade Johan och Elias <3 Så underbart fin han är min man <3 Älskar dig ngt enormt!

  


Underbara madde

  


Svåger, Svärmor och Svärfar

  


jag och andy leker med barnen

  


jag viker mig av skratt - "hur gör ni i Sverige?"

  


Erica <3

  


Bästa svågern <3

  


Kungen

  


Syskonskaran <3

  


Erica vill alltid ha mina diadem, får köpa egna till henne snart, julklapp kanske :)

  


sötisarna

  


ha ha <3

  


sen buggar madde och andy loss till dansbandskampen

  


svärmor Lisbeth

  


jag och Elias lite naniga och keliga

  


sen va vi två styckna som va enormt trötta framåt kvällen. Jävla Johan som fick tag i kameran =) Väldigt osmickrande foto på mig dock ;) Men den bjuder jag på... =)

  

  


men tack för i lördags alla inblandade. <3


Sen igår så va det tvätt på schemat och sen efter det så stack vi ut till Oxie för att hämta bilen och för att äta god middag för att fira papporna på fars dag... Och så blev det givetvis lite NHL spelande me :)


Nu är det ny vecka och nya tag.


Hur har er helg varit?


Av Kim - 8 november 2009 21:22

idag är det fars dag. och då ska man hylla sin pappa. tyvärr så bor jag ganska många mil ifrån min pappa och kan inte bara köra hem till dom för att kramas, så då är det tur att man har bloggen =) Min pappa är den bästa mannen som finns i mitt liv. Han har alltid ställt upp och aldrig svikit mig. Han har alltid funnits vid min sida i ur och skur. Det finns inte ngt jag inte kan prata med honom om. Har jag råkat ut för ngt så har han alltid funnits där, och är det ngt jag behöver prata om eller bekänna så lyssnar han. Min pappa är världens bästa och jag älskar honom djupt. Han är en av dom som ska tackas för att jag är den jag är idag.


Älskar dig pappi <3jag o papi  


Av Kim - 7 november 2009 13:30

idag är ingen vanlig dag för idag är det älskepälskes födelsedag. HURRA HURRA HURRA HURRA!!!

Idag blir älsklingen 26 :)


nu har vi lämnat in hästarna och så ska vi snart köra till älsklingens föräldrar och titta hästarna, äta smörgåstårta och dricka gott =)


älskar daj

  

Av Kim - 6 november 2009 06:34

jag köpte klänningen igår OCH ett nytt diadem med en big bauta STOR rosett :) ringde till Johan med följande mening i baby röst:


-Johan, visst älskar du mig?

-Jao (tveksam röst) INTE om du har färgat håret blont, sen ett litet skratt.

-Men neee, det har jag inte, men visst älskar du mig i heeela vida världen?

-Klart att jag gör älskling, det vet du ju.

-Bra, då gör det inget om jag kommer hem med ytterligare en svart klänning och ett svart diadem med en rosett.?

-Skratt, nä, för du har absolut inga klänningar alls, och defintivt inte några svarta, så det är klart att det inte gör älskling.

-Bra, tack =)

ha ha


min nya klänning från BikBok :) Testade en röd, men dom hade inte den kvar i S, så jag tog en svart. Tänkte, röd använder man ju ändå inte så ofta.

  


Sen efter shopping turen så klippte jag mig och sen läkaren. Sen körde jag hem, lagade mat så älsklingen hade ngt att äta när han kom hem och till idag. Gjorde mammas pasta med tonfisksås, väldigt lyckad måste jag säga, och Johan påpekade idag att det var riktigt riktigt gott. Så det är bra =) Sen efter det så diskade jag, cyklade 1 mil på cykeln. Sen tokdäckade jag i sängen, hann se 10 min på hockeyn sen vaknade jag vid 21.00, gick och gjorde vid mig och sen däckade jag i sängen. Har ngt svagt minne av att Johan sa - "åh, det står 4-2 i hockeyn", när han kom hem. Sen vaknade jag när han gick och la sig att han försökte flytta på mig (ligger totalt tvärs över heeela sängen när jag sover ensam) och sen vaknade jag inatt 02.45 när klockan ringde. Så det var inte så kämpigt att köra idag, blev toktrött när jag kom till Båstad typ och sen krånglade vänsterbenet för mig också. Men annars är jag relativt pigg idag, det är ju freeeeedag. Och imorgon fyller min älskling 26 år :) <3


Idag ska jag luncha med Gisela efter jobb, sen ska jag köra hem och tokdäcka direkt. Så jag inte behöver sova ikväll när älsklingen är hemma efter jobb, utan så vi kan mysa :)


Ha en bra fredag och en bra helg alla alla...



Av Kim - 5 november 2009 11:20

åh. jag har lite så småpanik. jag har hittat bästa KIM klänning ever. och jag vill verkligen verkligen verkligen verkligen ha den. 199 kr bara. jag menar, inte så farligt. MEN igår köpte jag mina stövlar 499 kr, ska klippa mig idag 200 kr, och till läkaren 130 kr. se där, vips mkt pengar borta. Men jag menar, visst får jag köpa klänningen iaf? För jag dricker ju inte alls ngt längre, innan när jag va singel så gick ALLA pengar åt utgång plus kläder. Nu är det ju bara kläder. så då är det väl okej? eller hur älskling? :)

Av Kim - 5 november 2009 09:29

paps: då får du genomgå ett nytt helvete nästa helg då? tråkigt ju. Men vi kommer ju så det hjälper kanske lite? =) Uppsala? hallao ja, klä på dig ordentligt då :) kallt och snö ju... behöver man vinterdäck på wilmer? det hade jag för mig att man inte behövde. men jag hade fel då tydligen =) vi kan höras på lördag ang söndag då =) hälsa Nisse och ha det så kul. Och gör nu inget som inte jag hade gjort ;)

 

 

ROCK ON!



Av Kim - 5 november 2009 06:19

tack alla för tipsen på hårfärgen. behåller det så som jag har det. svart/mörkbrunt med ljusa slingor i. tills jag färgar det helsvart igen nästa gång. blir bäst så för husfridens skull :)


Igår så blev det en tidig kväll och det var sååå skönt. Johan stack och fixade vinterdäcken då tog jag en powernap. Sen när han kom hem igen runt fyra så stack vi och beställde smörgåstårta till på lördag då älsklingen fyller år <3 och sen tog vi en omgång NHL. Sen vid kvart i åtta gick jag och la mig. Va så jävla skönt så det finns inte. sova 6 timmar. GÖTT! så jag är inte så död idag. tur att Johan fixade däcken igår, för det var sjukt mkt snö på hallandsåsen nu när jag körde till jobbet. men här regnar det bara. hemma snöade det lite. fixade mina vinterstövlar igår =) så nu slipper jag frysa om fossingarna =)


idag blir det snabblunch med Annelie, klippa mig, till läkaren, inom Nina en snabbis för lite kramkalas och sen hem. Sen när jag kommer hem så ska jag diska, fixa middag till älskepälske, cykla och sen lägga mig lika tidigt idag.


planer inför helgen: match på lördag, vet dock inte om älsklingen ska spela då han är sjuk, sen ska vi fira Johan hos hans föräldrar med hästar, tårta och lite gott att dricka :) på söndag kanske vi får besök. Hoppas. Hade varit så roligt. och på söndag är det pappas dag me ju =) på fars dag ska man inse hur lyckligt lottad man är att ha en pappa, och världens bästa dessutom me.


vad är era planer?



Av Kim - 4 november 2009 10:19

mina fina varmfodrade stövlar som jag hoppas finns kvar i min storlek :)


  

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards