This Is My Life

Alla inlägg den 2 mars 2011

Av Kim - 2 mars 2011 20:11

har ju knepat och knåpat för att få ihop min förlossningsberättelse. men va ju borta i nästan en hel dag så kommer knappt ihåg så mycket. men håller på att renskriva den nu. tycker jag kan va kul att få berätta.


ludvig vaknade kvart i sju av magknip. han skrek och sen raaaaaaap. sen blev det pysechasmas på och lite lek. bläddrade i hans nya böcker. han fingrade och vände blad. lille killen :) sen gäsp och gnugg i ögonen vid 7. mat och sen läggning. somnade på typ 5 minuter. tröttis...


nu tittar jag på livet på BB. längtar mig redan bort igen till nästa barn <3 till vår isadora :)

Av Kim - 2 mars 2011 17:46

   idag har det varit en heldag med frida och tyra. Johan dumpade av oss hos dom strax innan nio. sen gick vi in till stan vid halv tio. målet var att hitta ngt som jag kunde ha på mig på dopet. men där gick vi bet. inte en enda klänning fanns ngnstans. förutom i fridas garderob :) fick låna med mig två så nu ska jag bara bestämma mig för vilken av dom :) jag köpte dock ett gosedjur till Ludvig från samlingen dinglisar. en giraff ofcourse. sen fick han två pekböcker me :)


ludvig har verkligen varit underbaraste goaste snackigaste killen idag. han är så supersnäll att ha med sig, ja alltid. och idag har han snackat gärnet. han och tyra hade en diskussion me. ha ha. undrar va dom sa :) och när vi kom hem snackade han. imorse snackade han. snackat hela dan. nu tar han en liten vilopaus. jobbigt att bajsa :) se när han vaknar till. igår vaknade han kvart över sex, fick käk. sen läggdags som vanligt vid sju. trodde aldrig han skulle somna. men jo då. tio minuter senare sov han gott.


fan va jag är sugen på en sallad.

  

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards