This Is My Life

Alla inlägg under oktober 2008

Av Kim - 16 oktober 2008 13:47

Idag blev den min :) Har verkligen världens bästa svärmor som tyckte att jag inte skulle chansa på att den fanns kvar (tur är väl det för det fanns bara 3 kvar i min storlek) så hon bidrog med ett lån till jag får pengarna... Älskar min nya klänning och min svärmor :) den är så fin, så läcker.. så jag... =)


Lunchade med svärmor på lunchen, tacobuffé =) we like. Sen gick jag en runda, gick och mötte upp älsko och vandrade en bit med honom på hans lunch. Sen gick jag en liten runda till. Letar efter ett halsband. Någon som vet var jag kan få tag i ett halsband med ett stort rött hänge?? annars får jag väl göra något själv... sen gick jag in på hemköp och köpte soppa och pepsi max :D sen gick jag lite till och sen gick jag hem. Gud vad jag har gått mycket idag. ont i fötterna, hade pumpsen idag till mina nya jeans :)


Nu ska jag dricka min light och titta på dom två sista avsnitten av Bevvan på säsong 2... måste fixa säsong 3 me, och ja resten också för den delen =)


Jobba idag...


- han, mitt hjärta, mitt allt, min själ, är obeskrivligt vacker -

Av Kim - 15 oktober 2008 19:00

Fick värsta baksuget igår, och idag är det ännu värre :) Nästa vecka ska jag ha en bakdag. Ska baka viktväktar kakor (om jag nu kan hitta det där jävla receptet någon gång) och vaniljbullar :)


Längtar till julen =) Till snön (fast vi får ju visserligen aldrig ngn), till raketerna, till torgmarknaderna, till första advent, till att sätta fram adventsljusstaken i fönstrena, till att sätta fram granen stor och fin med massa pynt i, till att tända alla ljus, till att se alla ljus i alla hus... längtar som fan... vill julpynta idag :) ha ha....



Av Kim - 14 oktober 2008 16:32

Glöm den klänningen jag snackade om. Idag hittade jag den. Den perfekta :) Gick in på Gina för att jag skulle köpa ett par jeans på rean :) 99:- sitter perf och asläckert. Är så glad att jag minskat så =) Iaf. Då hängde den där, klänningen avsedd för mig. Klänningen det stod KIM på :) Finns i svart och vit. Testade den vita för svart passar man alltid i. ÅÅÅH vad jag ska köpa den. Frågade om dom trodde den skulle ta slut innan löning. Hon försäkrade mig om att dom hade många svarta kvar på lagret så d va nog ingen fara :) Men får låna pengar av Andy innan dess, för nu när jag väl hittat den så tänker jag inte chansa på att den finns kvar nästa vecka. Så läcker. Men tror det får bli svart för det kan jag använda när som. Den vita är mest för fina middagar eller typ nyår eller så... LYCKA :)


Tog även kameran med mig ut och köpte ett bröd för att mata ankor =) älskar hösten...


Nu har fastighetsvaktmästaren varit här och fixat våra element. Fryser järnet och så har jag ätit viktväktar nudelsoppa. SVINGOD =) Nyhet i affärerna. 2 points bara =) Har tittat på senaste avsnitt av OTH och ska nu ut och gå en runda till...


Ikväll blir det kyckling, ris, currysås och en god sallad. HOUSE har säsongspremiär ikväll ju. me like...


Inget jobb ikväll eller imorgon...


Längtar till första veckan i november :)

Av Kim - 13 oktober 2008 13:03

Jag och Anneli gick en snabbisrunda i stan i förmiddags. Testade lite olika klänningar. Hittade en på Cubus. Kimstil järnet. Satt perfekt. Helt underbar. Rockglam. Älskar den. Hoppas den finns kvar när pengarna kommer. För då ska Kim unna sig den eftersom jag inte har berömt mig med något alls själv då jag gått ner så mycket. Hoppa och ber att den finns kvar. Kunde tom ha mega liten storlek, men då satt brösten uppe vid hakan typ och det är inte så super snyggt :)


Köpte hem kycklingsallad till mig och bakad potatis till Andreas :) Nu har Andy åkt tillbaka till jobbet och jag ska diska eller något. Sen ska jag börja jobba 17.00


kneeeeeeeeeeeeenäääääääääää :)

Av Kim - 12 oktober 2008 15:54

Snart kommer svärföräldrarna hem... = inget mera sovandes med Misan mellan oss. Inga jamande. Inget kelande med Rally i knäet framför tv... muä


Jens är djävulens avkomma typ... han har varit enormt jobbig denna helgen... gah, men sen när man ska knäppa honom på näsan när han välter ner blomma efter blomma så ser man djupt in i hans fina ögon.. och smälter... han är såå söt :)



Av Kim - 10 oktober 2008 16:30

Madde och Dan skulle köra hem till hennes föräldrar idag. Dom kom inom GT då dom skulle ha packning och folkracebil. Då hade dom även med sig Jens <3. och då jag och Andy ändå är kattvakter och hemma hela helgen så tyckte jag det var dumt att Jens skulle behöva sitta i en bil i så många timmar och behöva vara ensam imorgon när det är tävling. Så nu har man en liten Jens springandes runt, lekandes och busandes. Och jag vet nog ingen annan katt som är så snackig som han är :)


God mat ikväll :)


- Ingen annan väg -

Av Kim - 9 oktober 2008 21:00

Nu ska jag bara boka in en vecka också :) Efter att pengarna har landat så blir det en vecka... Föräldrar, syskon, Dan och Järngänget <3


- Ingen annan väg av alla dom -

Av Kim - 8 oktober 2008 18:41

idag gick jag ut en promenad längs stranden. såg och hörde vågorna. helt ensam. samtidigt som det var enormt mysigt och då jag tänkte tillbaka på massa minnen som denna plats innehåller så kunde jag ändå inte hjälpa att jag kände mig som världens ensamaste person.... speciellt när jag blickade bakåt och såg att det enbart var mina fotspår i sanden.


givet hade jag kameran med mig och tog massa fina bilder...


- en annan väg att vandra på -



Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards