This Is My Life

Alla inlägg den 14 juli 2009

Av Kim - 14 juli 2009 23:15

Hej!


Ja, jag vet att det var ett tag sen jag var här. men ärligt talat. jag har verkligen utnyttjat hela denna semestern till fullo. har kanske varit himma i lägenheten i sammanlagt fem dagar typ under dessa tre veckor. har levt i en kappsäck. men det är helt underbart faktiskt. idag har vi köpt tält :) ska ju tälta from torsdag-söndag i tingsryd. ska bli så mysigt. tältet är stort och Johan är totalt förälskad i det. ha ha. så köpte vi luftmadrass och sovsäckar me :) så imorgon ska vi nog sätta upp tältet för att lära oss. eller ja, vi tittar på och Johan sätter upp tältet...


Idag har jag träffat Johans föräldrar för första gången. Kändes lite nervöst men dom var hur trevliga som helst. även om vi inte var där så länge, men fick ett gott och bra intryck iaf :)


helgen som har varit spenderades ju nere hos mina föräldrar. pappa och johan kom verkligen toppenöverens. och mamma me så klart :) så det var så underbart. pappa och johan är ju travidioter så dom hade fullt upp varenda dag. :) så det är härligt... och mamma lärde johan om healing så nu är johan insnöad på det också =)


igår tog vi lite partaj på innegården. enda kvällen jag och Madde hade semester tillsammans ju och så kom Pia me =) hon lånar min lägenhet nu denna veckan när jag inte är hemma, så jag vet att den är i säkert förvar. och mina kläder me =) fick ett fint mms av Pia där hon har en av mina outfiter på sig =) du var så snygg gumman...


jag lovar er att på måndag, kommer det att komma ut ALLA bilder och en rejäl uppdatering om dessa tre veckorna. för dom har verkligen varit underbara och jag vill INTe att dom ska ta slut. fan, sova ensam på söndag utan Johan. jag kommer att deppa... men men, det är nga dagar kvar... får njuta av dom iaf =)


om vi inte hörs innan så hörs vi på måndag =)



Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards