This Is My Life

Alla inlägg den 24 maj 2011

Av Kim - 24 maj 2011 18:12

idag blir vår underbara son 6 månader. det är helt sjukt vad tiden har gått fort. redan ett halvår. under dessa månader har jag sett honom utvecklas ngt så enormt. sett hans första leende, när han grep tag för första gången, hans första skratt, hans första gurgel, han har lärt sig äta, håller på att lära sig sitta, ja allt möjligt. så mycket som händer honom nu och det är så underbart. han är så underbar. han är så snäll. eller ja jag ska säga nöjd, för alla barn är snälla när dom är nöjda. han är fantastisk. att vi hade sån tur att han kom just till oss. det är så enormt överväldigande. <3 min underbara son. vi älskar dig ngt så enormt mycket.


nyfödd vs 6 månader <3

    

idag var det dags för BVC och 6-månaders kontrollen hos läkaren :) han har skjutit iväg i längden. växt 3.5 cm :) så nu är han 66.5 cm lång =) och väger 6860 gram. trodde han kommit över 7 kg men icke :) han sköt iväg på längd istället =)


sen efter BVC så gick vi hem till Frida och Tyra :) sen efter en promenad i parken så tog vi bussen hem. hade nog den trevligaste chauffören ever. det regnade ju så när jag skulle byta buss på Hyllie till 33.an så var det redan 2 barnvagnar så jag frågade henne om jag fick åka med ändå, så hon frågade vart dom andra skulle av och dom skulle bara åka 2 hållplatser så det var lugnt, men när hon bad den ena tjejen flytta vagnen på andra hållet så jag skulle få plats så ville inte hon det för hon hade minsann inga fungerande bromsar på vagnen, då sa chaffisen att det är inte hennes problem att hon inte kör en säker vagn och sa att om hon vände den så kunde hon spänna fast den i väggen, men det totalvägrade tjejen, sen bad hon henne fälla in handtagen på vagnen men det kunde hon minsann inte, sen svor hon ngt på utländska till chaffisen. så frågade hon mig om jag kunde fälla in handtagen och det var inga problem det gjorde ju jag och tackade så mycket att vi fick åka med. sen när vi skulle av på vår plats så tackade jag henne för vänligheten och hon tackade själv för att jag var trevlig att konversera med, hon menade väl på att den andra tjejen inte va sådär trevlig och att jag frågade innan jag fick på. trevlig prick det där =)


sen nu när vi kom hem så gav jag ludvig gröt och tänkte att han måste vila lite, han har bara sovit 1 gång idag, men det tänkte inte han =) så han har varit vaken tills nu. utan gnäll. han är så jävla duktig och härlig. och som han har skrattat. ha ha. åh vad jag älskar dig Ludvig. du är mitt allt <3


 

sen igår så var johans föräldrar här för att äta middag och ge paket till Ludvig till hans halvårsdag. han fick fler bollar till sitt bollhav :D

    

  






Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards