This Is My Life

Alla inlägg under maj 2011

Av Kim - 15 maj 2011 10:15

söndag idag och Johan jobbar 13 timmars pass. vi skulle haft besök av Louise och Theo men han är lite febrig och inte sovit så bra, så tror inte det blir ngt med det :( lilla Theo...


igår var vi hemma hos johans föräldrar och grillade. vi skulle köra hem lagom när stormen kom. så vi fick iaf inviga regnskyddet till vagnen. Ludvig var torr och glad. Vi var dock väldigt blöta. Han va riktigt trött när vi kom hem och sov länge imorse. Jag fick sovmorgon till 07.30 Snällt av honom =)


har fått en kortisonkur som jag ska ta tillsammans med tavigylen. men det verkar ju funka se sådär. och jag får nya utslag me. läkaren jag har är inte riktigt bra alls. så jag funderar på att gå till ngn annan. nu kan jag ju knappt äta ngt utan att reagera. vill veta vad det är så jag kan undvika. så tråkigt.


i fredags kom Johans gamla barndomskompis och hockey kamrat med familj hit. Jens, sofie och lille melker. Jens har spelat i SSK och nu kom dom hem efter en säsong i Frankrike. så det var riktigt kul att ses och dom va enormt trevliga...


Melker (såsom Ludvigs alla kompisar) gillade Ludvigs bollhav =)

           

Dom ska spela i samma kedja :)


På fredag drar vi till Broby och Knislinge. jag och Johan ska klippa oss och sen ska vi fira svåger och systerson i Knislinge =) längtar. ser framemot det väldigt mycket.


Ludvig är jätteduktig med maten. han har riktigt bra aptit och äter allt =) ska bli kul och se hur mkt han växt när vi ska till läkaren den 24.e :) har köpt välling me så ska byta snart när ersättningen börjar ta slut. så jag blandar dom två innan han får ren välling så han vänjer sig. det är ju tur att jag har en syster som har två barn =)

Av Kim - 10 maj 2011 13:23

har precis pratat med läkaren. ska dit och ta fler prover och så skrev han ut tavigyl. så fort lillen har vaknat till liv och ätit lite mellanmål så drar han och jag till apoteket. hoppas hoppas jag får sova inatt. man blir rätt slö och trött av denna medicinen så det blir ju bra... har typ sovit 1 timme sammanlagt inatt, det bränner som fan på benen och vill inte ha det så. 12 utslag har jag på benen/fötterna. that sucks....


idag skulle ju Theo och Louise komma hit, men vi flyttade det till på söndag då Louise har samma jävla värk som jag alltid lyckas få :(



Av Kim - 9 maj 2011 18:43

Idag har jag och Ludvig haft mysigt besök i form utav en väldigt söt 2 månaders bebis och hennes fina mamma Lisa. och när en sån söt tjej kommer på besök så ska ju Ludvig absolut inte sova. åh nej. :) det var så sött, ögonen på ella hela tiden nästan :) vi snackade, lagade mat, tog en lååång promenad i det fina vädret och mös :) dock har ju Ludvig blivit en riktig vägra sova vagn bebis så det funkar inte riktigt att gå ut när han ska sova :S men men =)


söta Ella gillade gungan =)

 

koll på Ella =)

   

söta penntrollet :)

   

jag ska ge dig box på näsan :)

 

vår älskade underbara son <3

   


Imorgon får vi också bebisbesök när Louise och tuffingen Theo kommer hit :)


igår fick jag ett matschema av syrran som jag följde idag, och bortsett från att Ludvig inte ville vila middag i vagnen så funkade det kanon :) så tack <3 imorrn får han vila middag hemma efter middagen och sen när han fått mellanmålet så får vi ut och gå =)

Av Kim - 8 maj 2011 12:12

johan jobbar idag :( men inte så länge som tur är. han slutar 18.00 :)


jag och ludvig tog en förmiddagspromenad strax innan 11. min tanke var då att han skulle vila lite i vagnen för han hade varit vaken sen 8.30 men det var inte hans tanke :) han låg och filupsilurade hela tiden och vi var ändå ute och gick i 1 timme. sötast. så när vi kom hem strax innan 12 så fick han mellanmål, ny blöja och sen i säng. nu ligger han och päser gott <3 känns konstigt att inte ge honom mjölk nu om dagarna =) han får på morgonen och kvällen. förmiddagen blir det gröt, sen mellanmål, sen middag, sen vet jag inte riktigt hur jag ska göra framåt kvällningen. lite gröt eller vad? ni som vet och kan. sen får han mjölk innan han ska lägga sig :) han va nöjd med det igår iaf. vår lilla kille blir så stor så fort =)


runt 2 tiden kommer svärföräldrarna på lite fika och mys med Ludvig.


 

Av Kim - 7 maj 2011 18:35

igår var vi ute på en riktig långpromenad i det fina vädret och det var så mysigt. tog en tripp ut till svågertorp. till Jysk och IKEA. Ludvig fick leksaker och nya matskedar och vi fick ett möblemang till balkongen som Johan körde och fixade sen. det kommer bli så snyggt när det är klart =)


idag tog vi en förmiddagstur till affären för att hämta Ludvigs paket från goboken och för att köpa lite mer mat till honom. idag bytte han ut ett mål mjölk till spagetti och köttfärsås och till efterätt fick han persika/päron puré. mums tyckte Ludvig. sen ikväll fick han lite till vid 5 och sen kvällsmat i form av mjölk strax efter sex och nu sover han gott i sin säng. vår lilla kille börjar bli så stor :)


idag har vi haft besök av familjen Larsson. Anton är 2 månader och Ludvig blir 6 månader nu i maj och kolla in. Nästan lika stora :)


 

Imorrn ska Johan jobba :( så jag och Ludvig får roa oss själva. vet dock inte vad vi ska hitta på men en lång promenad blir det iaf. kanske följa johan till jobb?


på måndag kommer äntligen Lisa och Ella :) och på tisdag kommer Louise och Theo :) fullt upp och det ska bli så mysigt...


har fått nya utslag, men inga idag :D

Av Kim - 4 maj 2011 11:10

nu har jag börjat få på handen me. fan me om det kommer i ansiktet. då kommer inte jag gå utanför dörren ska jag säga er. suck suck suck


jag förstår mig inte på hur vissa människor fungerar. vad det är som driver dom till att behandla en så? det är ledsamt och tråkigt. och man känner sig mest trampad på. suck


Ludvig är så dukig på sina sittasjälvövningar :) och han vill mer än gärna göra det. ligga på filten, bah, vad är det? ibland går det annars vill han hellre sitta upp :) sötisen. och han tycker så mkt om sin gåstol, då har han ju bättre utsikt överallt =)


fan den här jävla frosten som har kommit. mina nya blommor kommer inte överleva. hoppas dom bättrar sig, annars får jag köpa nya. men det är så tråkigt ju... dom vill ha värme och inte kyla...


gojje päser på balkongen. hon vill me hellre ha värme <3


 

Av Kim - 2 maj 2011 18:33

åh!


vår balkong börjar verkligen att ta form nu :D har lagt trall hela helgen och jag har planterat lite blommor. halva balkongen färdig. längtar tills allt är klart. kommer bli så jävla fint :) dyrt, men fan värt varenda öre...


johan har varit ledig i fyra dagar och nu ska han jobba igen. blä, men bara tre dagar iofs. men ändå.


har fått nya utslag men tror nog kanske att jag lokaliserat vad det kan vara. nuts nuts nuts... ska jag nu aldrig mer kunna få äta nötter? iaf vårtid? blähä. var hos läkaren idag igen. ska höras av om en vecka...


jag har tamejfan världens sötaste och goaste son. han är ett underverk. vårt underverk. han är så underbar och ger så mycket glädje. idag har vi haft sånt skrattkalas. till slut räckte det med att jag bara tittade på honom så skrattade han så han knappt fick luft... han är så härlig :)


vi va på maxi idag, och när man är en sån snäll och go unge som bara hänger på morsan och farsan ut på äventyr utan att gnälla så får man leksaker :)

 

ludvig fullkomligt älskar sin nya leksak :)


sen har han börjat att suga på underläppen. och jag menar kolla på honom. hur jävla sött är inte det? <3 ser lide vinögd ut på bilden. ha ha :)

 


på måndag får vi underbart besök av fina Lisa med söta dotter Ella. var evigheter sen vi sågs och det ska bli så jävla roligt :)


den 20.e ska vi till Broby för att klippa oss och sen till Knislinge för att grilla. mys och gott :)



Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards