This Is My Life

Alla inlägg den 4 augusti 2009

:)

Av Kim - 4 augusti 2009 14:51

wei. ska kolla på en lägenhet till på söndag :D den är me så jävla fin, dock lite dyrare. men men... så nu ska vi kolla på två i helgen. kanske en till... det får vi se på fredag om vi hinner den på söndag eller inte eftersom det är galoppderbyt :)

Av Kim - 4 augusti 2009 13:13

tjahapp va ju utgång igår. Måndagsklubben med Nina och Sofia... förferrade hemma hos Nina så körde Mårten och Madde in oss. TACK MÅRTEN! hade roligt. blev bjudna på champagne av två engelskmän, jag hatar champagne. EUW! men fick ju dricka lite iaf när man blir bjuden, men Nina tog över mitt glas sen också. ha ha... sen dansade vi och hade kul. fram till Nina och Sofia skulle in på toa, jag stod utanför och väntade. Helt plötsligt så snurrade allting för mig, blev helt yr. Var tvungen att sätta mig ner, sen kom Nina och Sofia ut och Nina bara drog ut mig i friska luften. Hon sa att jag var vit som ett lakan. jag mådde helt konstigt. Så Nina ringde efter Jon så kom han och hämtade mig... Hett tips från coachen. Gå INTE ut och svira om du har sovit dåligt i fyra dagar och bara ätit ett paket nudlar... Grejen är att jag kommer inte lära mig tills nästa gång iaf.. Ha ha... Men kom iaf inte hem med ngn ny blåtira denna gången. Den förra sitter det sviter kvar efter, benet under ögat är inte helt om man säger så. Kanske får kolla upp det om det inte lägger sig.


Sitter på jobb nu, fick besök av Patrik innan. Var längesen vi träffades. hade mycket skvaller att ta igen. Han tog sin lunch här som han alltid brukade göra förr. Får börja med det igen. Träffas alldeles för sällan. Jag fyllde igen vad som hänt i mitt liv den senaste tiden och han fyllde igen vad som hänt i hans liv. Jag håller tummarna Patrik :)


Ikväll ska jag lägga mig TIDIGT!!! måste få sova... kanske ska spela lite mario kart med Sofia...


Imorgon ska jag upp till kontoret. Ska luncha med Gunilla i falkenberg och sen träffa la boss =)


På torsdag kommer mamma och Johan :D Och madde. då ska vi göra wok, äta och umgås...


saknar min Johan ju... <3



Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards