This Is My Life

Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Kim - 21 januari 2011 13:03

Druckit min modifast och cyklat lite. Märks att jag är otränad och har nada styrka eller kondition, kan inte cykla mycket åt gången. Får ta många små gånger innan man blir van :)


Imorse fick jag bada vår lilla son. Var ju egentligen badstund i badkaret imorgon med pappa, men får ta det på söndag istället. För imorse när han åt (av ngn anledning så måste han börja äta för att kunna bajsa) så kom det en ny laddning. som tur är så börjar det bli lite fastare (ja jag vet, jag skriver mycket om bajsladdning och min son, men min blogg, mina meningar) så det inte är så geggigt längre. Men fick bada honom ändå, va ju ändå dags. Och han myser så när han badar, men han är lite för lång för baljan nu, när han sprattlar till så dunkar huet in i kanten så då får mamma hålla så mamma får ont ist :) han skrattar och myser i badet. :) efter bad så käkade vi lite till sen så somnade han. vaknade för en liten stund sen och ville ha mer käk och nu somnade han igen. sjusovare :) har börjat med en annan ersättning som är mildare för magen. NAN. bättre än semper och vem trodde det? köpte semper för märket, sen tipsade Sofie mig om det att NAN var mildare för magen och det bekräftade BVC också. Men grejen med NAN är att den är inte lika tjock så nu innan han vänjer sig vid den så kräver han mat oftare. fast han egentligen är sååå trött :) har verkligen fått världens underbaraste son, nästan så man inte vågar skaffa en till för man kan väl inte ha sån tur två gånger? ;)


nybadad kille

  


Exakt mamma, det är som du skriver. För jag vill inte gå ner för mycket utan bara få tillbaka självförtroendet igen. och må bättre. som innan jag blev gravid :)


nej om jag ska fortsätta med disken...

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards