This Is My Life

Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Kim - 27 januari 2011 11:06

tusen tack Anneli <3 ja, man vet ju aldrig hur dom reagerar :)


vår underbart vackra son som jag älskar så hjärta nästan blöder.


 

KÄRLEK

 

 

  

 


Av Kim - 27 januari 2011 10:53

ha ha. jag har dansat för min son. 80-tals musik. musiken va fan bättre förr. han skrattade mest åt mig. han låg i gymet, jag satte på musik och dansade för honom. först så bara blev han helt stum. sen började jag klappa i takt och fortsatte dansa. då bara tjöt han i skratt :) undrar då hur han kommer reagera när zumbaskivorna kommer. haha. kanske ska filma :) han blev dock trött av mammas dansande, för nu tar han en powernap <3


katterna päser i solen på balkongen, men får nog ta in dom så dom inte blir för kalla. ha, det behövs inte. dom tömmer soporna i längan bredvid så dom sprang in med en hiskelig fart :)


btw, nu är vattnet avstängt.

Av Kim - 27 januari 2011 09:35

what a wonderful day :)


igår så somnade lillkillen i min famn efter kvällsmat runt åtta tiden. bar in honom till hans säng och där sov han vidare. fram till ungefär 21.30 då vaknade han och var orolig. bytte blöja, försökte vyssa honom, gav honom flaskan. men han ville inte äta och vyssandet hjälpte inte. det var inte så att han skrek men han va himla orolig. la honom igen och man såg hur trött han var. runt 22.30 så hörde jag hur han började fisa och sen kom en bajsbomb. det börjar ju bli fastare så han har det jobbigt när han ska klämma ut det. hela han blir röd så han tar i och varm. så jävla varm. inte konstigt han inte fick ngn ro. efter bajsbomben fick han lite flaska. sen somnade han hickandes. vår lilla väderkvarn. vaknade halv åtta imorse och jollrade glatt. nu sover han en liten stund igen. han går ju upp i vikt bra. jag menar över 400g på två veckor, det är himla bra. men så har jag börjat skriva upp när han äter och hur mycket han äter. han äter 6 gånger om dagen vilket är normalt, men han får i sig under 700, och han ska helst ligga på över 700. ska hålla koll på detta varje dag nu fram till nästa vägning. så får vi se. går han fortfarande upp bra så är det ju lugnt. men har det börjat dala så får man prata om det.


dom skulle ju stänga av vattnet idag. så jag kokade upp vatten igår och fyllde alla hans flaskor. hällde vatten i bringare och flaskor till mig och katterna. fyllde badkaret så man kan spola ner efter toabesök. tror ni att dom har stängt av vattnet? nepp inte ännu iaf. får se om dom gör det eller om dom var snabba med att laga det som behövde lagas.


sånt underbart väder idag igen men måste stanna inne för att vakta telefonen ang lokalen. är så frustrerad på att hon aldrig svarar eller ringer upp när man har lämnat meddelande. måste ju ändra helg. och sen så är inte lokalen stor och man vill ju kunna bjuda dom närmsta vännerna. men familjen är viktigast så vi får se hur det blir. hur många vi kan bjuda. blir ju två extra mannar på min morbror och hans sambo då dom behöver varsin assistent, så det måste vi ju räkna med. ska bli kul att träffa jhonny :)


katterna, eller ja mest wheenä, är lite sne på mig just nu, har varit i en vecka. deras vanliga mat är slut och då vi köper storpack så måste jag vänta till nästa vecka eftersom vi har rabattkupong på den som bara gäller i februari. och fram tills dess får dom stå ut med blandat torrfoder. har fått två påsar av mamma som modo inte åt och sen har vi lite whiskas kvar. men dom/hon gillar inte detta. min lilla lurvboll... men eftersom den storpacken kostar rätt mycket så får vi vänta till vi kan utnyttja rabatten.


nu vaknar lillskiten till liv igen. <3


mamma busar med Ludvig :)


 

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards