This Is My Life

Alla inlägg den 5 april 2009

Av Kim - 5 april 2009 20:47

Jaaaaaaaaaaaaa


Malin ringde. hon hade hittat min skiva med alla gamla foton på som jag hade tagit med ner till piffi i november typ för att visa. och på den skivan finns typ nästan alla foton på mig och andy tillsammans. som jag har gråtit blod för att denna skivan är borta. men nu är den återfunnen. den kommer med express med piffi på torsdag :) Men nu är ju frågan. hur i hela hundan har den hamnat hos malin? ha ha. nåja. huvudsaken är att den nu är återfunnen.


Nej nu ska jag ta mig in till duschen. är helt slut. sen ska jag däcka i min renbäddade säng. ensam som vanligt. får se hur mkt jag kommer sova inatt. jobbar ju öppning imorgon.

Av Kim - 5 april 2009 18:29

Jag vet att ngn sitter inne med alla svaren. Kan denna ngn ge mig dom? Ge mig svaren på alla frågor jag har? För jag behöver svar. Jag behöver veta. Jag bubblar av frågor. Jag har panik. Jag behöver få svar. Jag spricker snart. Vad finns det egentligen för mening? med allt. vad har jag för mening? förutom att falla och ha jävligt svårt att ta mig upp med jämna mellanrum? vad är det för mening med livet? det är ju ändå fyllt med djävulskap. krig. fattighet. sjukdomar. död. olycklig kärlek. och när man väl får känna lycka så slits den bort igen. likt en liten fjortis som tycker det är kul med att dra bort vingar från en stackars humla. mina vingar har slits bort. och när man väl är glad igen. när man väl har fått ut lite av dessa vingar igen. så slits dom på nytt. var är den här jäveln som gör detta mot mig? var är han med alla svar? jag är så jävla rädd. för egentligen så kanske jag inte tycker om alla svaren som ngn gång ges till mig. eller så egentligen så kanske jag inte tycker om frågorna som kommer ur mig? igår var mina vingar tillbaka igen. helt tillbaka. jag var glad. jag var på bra humör. jag hade kunnat flytta berg. jag log. jag skrattade. jag var jag igen. idag kom fjortisen tillbaka och drog av mig vingarna. när ska jag få gå säker? när ska jag få flyga fritt igen utan att vara rädd för bakslag? utan att ständigt behöva titta mig över axeln vid minsta lilla rörelse. för att vara rädd för att denna rörelsen är handen som rycker bort mina vingar igen. jag är rädd för att bli sårad igen. för vem vet hur allt ska vara? om du kommer tillbaka. kommer det funka då? om du inte kommer tillbaka. kommer jag klara se dig med ngn annan då? nej. det vet jag att jag inte kommer klara. för det var du och jag. vi. mot resten. men om du nu inte ångrat dig ännu eller inte vet ngt ännu. då måste jag säga adjö. för att jag ska klara det. för att jag ska kunna. när ska jag sluta kräva svar? när ska jag sluta analysera? när ska jag sluta ställa frågor?


för helvete Piffi, kom upp till mig NU. Jag behöver dig. Behöver ha ngn nära mig som jag vet älskar mig. som jag vet bryr sig. som jag vet får mig att skratta tills jag kissar på mig. som jag vet finns där för mig. som jag vet tycker om mig.


igår kunde jag flytta berg. idag kan jag inte ens lyfta ett gruskorn.


livet är fan orättvist.

Av Kim - 5 april 2009 12:41

Nu har jag städat hela lägenheten, kunde inte sitta still innan och vänta till klockan blev tolv. Men nu luktar här gott igen :) och jag håller på och tvättar för fullt. :)


Har ätit två mackor me och druckit ett glas juice...


Ska bort till Madde senare med och hämta mina grejor som jag lämnade där igår. Hoppas det går ngn bra film senare/ikväll...



Av Kim - 5 april 2009 10:58

Har så jävla ont i röven. Cyklade ju igår för första gången på hur länge som helst, sen på kvällen så skjutsade madde mig på hennes cykel. Nu känner jag av värken. Ha ha


Hade ju verkligen en toppendag igår. Mådde verkligen skitbra och var så glad. Vet inte vad det kom ifrån men jag mådde bra iaf =) sen efter att vi varit hos madde skulle vi ju på förfest. Och då var vi riktigt glada och ngt onyktra, sen när vi kom till förfesten så bara blev man avslagen. vilken lam förfest. Glädjen dog ju direkt. sen skulle vi ju till raggarfesten. jag tänkte gå hem istället. Men mårten övertalade mig och pröjsade inträdet och en öl. men hallå. raggarfest? då har dom inte varit på en i skåne. fy vad tråkigt. jag gick hem. men var kul att ha en bra dag igår iaf. det lever jag på ännu. för idag så är jag inte på topp. är så splittrad och mår.. ja.. skit typ. och idag har jag min städ och tvätt dag. inte ens det har jag lust till. var fan är glädjen sen igår?


börjar tvätta om en timme, får väl ta tag i städningen då me...


längtar som fan till helgen. till på torsdag. då kommer Piffi <3


?

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards