This Is My Life

Alla inlägg den 16 april 2009

Av Kim - 16 april 2009 12:15

när klockan ringde imorse trodde jag att jag skulle försvinna. så trött. vaknade visserligen innan klockan ringde men när jag hörde den signalen så förstod jag ändå att jag inte kunde ligga och dra mig längre. suck. så det var bara att gå upp. hade ju min första tid hos kuratorn idag. visste ju inte riktigt vart det låg ngnstans, men Patric har ju "patrullerat" där så han följde mig dit imorse. det var himla skönt att prata med ngn som förstår. ngn som inte bara säger "för helvete kim, alla har gått genom det. ryck upp dig. det blir bättre. skärp dig. det hände av anledning. bla bla bla" ALLA är vi olika individer. alla reagerar annorlunda. så är det bara. och därför var det så skönt. jag har gått genom chockfasen och är nu i fasen där jag reagerar. jag mår dåligt så är det bara, sen får ni andra säga/skriva vad ni vill. för jag kan inte bara ruska av mig allting på en dag. det är en lång process för han var hela mitt liv. han var den rätta för mig. min kärlek. även om det hände av en anledning så ville jag inte att det skulle hända. that´s it. ska träffa henne om två veckor igen. det kändes så skönt att få prata med henne. det kändes som om en stor sten släpptes från mina axlar. att veta att jag inte behöver gå och dra detta ensam, utan att det faktiskt finns ngn som kan hjälpa mig genom detta genom att lyssna och prata.


men samtidigt så vill jag ändå tacka dom som kramar om mig när jag behöver det, dom som säger att det gör ont och att det kommer att ta tid. dom som hör av sig för att fråga hur det är. dom som skriver till mig. dom som talar om mig.


så idag ska jag ut och gå en timme i rask takt ikväll. det tar 30 minuter för endorfinerna att nå hjärnan. för att man ska kunna känna sig avslappnad. så varje dag ska jag göra det fram till nästa besök. jag är så spänd, ledsen och otrygg. så jag får göra detta för min egen skull.


du gav mig så mycket. du gav mig kärlek. du gav mig trygghet. du gav mig guidning. du gav mig stöd. nu finns du inte bredvid mig längre på samma sätt. nu måste jag hitta allt det där ensam. det skrämmer mig.

Av Kim - 16 april 2009 12:10

DAGENS Vill ha: En vårjacka.

DAGENS Klädsel: vit skjorta, svart hög kjol, leggings och stövlar.

DAGENS Smink: Foundation, ögonskugga, kajal och mascara

DAGENS Frisyr: Ruffsigt.

DAGENS Låt: under pressure - Queen

DAGENS Planer: jobba, ut och gå en timme i rask takt och sova.

DAGENS Bästa: första besöket hos kuratorn idag.

DAGENS Humör: splittrad till tusen

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards