This Is My Life

Alla inlägg under januari 2011

Av Kim - 24 januari 2011 22:17

hoppas att jag kan ha turen med mig :) har tävlat om ett namnsmycke på www.micahs.se. har ju inget och vill så gärna ha med Ludvigs namn :) annars får jag väl köpa ett. men dom är så dyra. och jag kan inte göra ett själv.. nåja. vi håller tummarna :)


va ju hos bm idag. och allt var bara bra med mig. snackade lite om förlossningen och sen tog vi prover. och undersökning. jag har läkt fullt ut och allt var jättefint. hon påminde mig också om att jag skulle tänka på att mitt bäcken har töjts så jag är bredare än vad jag var förr. kanske bra att tänka på om byxorna ändå inte skulle gå på när jag kommer ner i den vikt jag brukade ha. så jag inte går och bantar ner mig totalt...


har fått upp tv.n på väggen i sovrummet nu me =) jeaj... och så har vi tvättat. fan, just det. måste bädda rent sängen. suck. nåja... lillkillen sover gott och hoppas på att han sover lika många timmar inatt me :)

Av Kim - 24 januari 2011 10:34

godmorgon. 12 timmar. jag säger bara 12 timmar!!!!!!! vad jag ångrar att jag inte gick och la mig samtidigt som ludvig igår :) 12 timmar!!!!! han somnade vid åtta igår efter att ha badat och käkat. tänkte att det blir en tidig morgon för mig, men det gör inget. han är så pigg, go och glad på mornarna så det är bara mysigt. när jag hörde hur han låg där inne och sa ifrån på sitt eget lilla vis (gnyr, inte skriker då alltså) så skulle jag gå in till honom. MEN kunde INTE resa mig upp ur sängen. Låg på magen och ryggen sa stopp. väckte johan som gick in och tog ludvig. fy fan va ont det gjorde och vad jag har ont i den. jag fick försöka vrida mig till rygg och så fick johan hjälpa mig upp. gojjde.  iaf. under tiden johan gick in till ludvig så kollade jag på klockan och tänkte i mitt stilla sinne och klockan är runt 5 tiden för han sover alltid minst 8 timmar. men då va klockan 8!! jag utbrast till Johan att vår lilla påg har sovit i 12 timmar. nu tror jag dock bara detta var en engångsföreteelse. men you never know. och idag, just idag, blir lilla Ludvig 2 månader. shit vad tiden springer iväg. för två månader sen va han nyfödd. eller ja 7 timmar gammal. så liten han var. vår älskling :)


Ludvig i pappas famn när han är 9 timmar gammal. skulle lägga in en där han bara är 5 minuter gammal, men klippet va nog för kort för det funkar inte?


 

nu ligger både min stora och min lilla älskling och sover. och mina lurviga älsklingar päser me. jag ska snart hoppa in i duschen så jag är helt redo sen när Ludvig vaknar. vi ska ju till bm idag.

Av Kim - 23 januari 2011 18:51

åh. jag är helt slut. har så ont i min rygg. va ju på IKEA idag. köpte en helkropps spegel, äntligen så man kan se sig själv utan att behöva stå på en pall inne på katternas toalett :) en byrå/hylla till Ludvigs rum. Blev så mysigt  där inne nu. lampor. ramar och två växter. sen stack vi till babyland där jag köpte en snuttefilt till Ludvig. han fick ju en av farmor och farfar i julklapp, men den har så jävla hårt elefanthuvud så det gör ont om han skulle drämma till sig med den, så den får han vänta med att använda. så vi köpte en ny. en mjuk en från teddycompaniet. en giraff. han har ju redan speldosan i giraff så tänkte börja samla den serien :)


nu har vi precis käkat. lapskojs. enkelt att fixa och mumsigt gott...


handboll på tv och mys med ludvig som precis vaknade. han har inte sovit mycket idag. han var vaken hela tiden på Ikea. nyfiken och kollade runt. då och då dåsade han till för han var jättanstrött, men sen vaknade han till liv och kollade runt. nyfiken grabb =) och vaken grabb när han är vaken :)


imorrn blir det efterkontroll hos BM och sen storhandling på MAXI...



Av Kim - 22 januari 2011 11:57

jag sjunger för Ludvig :) jag vet att den är på sniskan, men kan fan inte få till det så att den blir på rätt håll. i have no fucking idea. den är rätt innan jag laddar upp den här? ngn som vet? nåja. 



  
 

Av Kim - 21 januari 2011 13:03

Druckit min modifast och cyklat lite. Märks att jag är otränad och har nada styrka eller kondition, kan inte cykla mycket åt gången. Får ta många små gånger innan man blir van :)


Imorse fick jag bada vår lilla son. Var ju egentligen badstund i badkaret imorgon med pappa, men får ta det på söndag istället. För imorse när han åt (av ngn anledning så måste han börja äta för att kunna bajsa) så kom det en ny laddning. som tur är så börjar det bli lite fastare (ja jag vet, jag skriver mycket om bajsladdning och min son, men min blogg, mina meningar) så det inte är så geggigt längre. Men fick bada honom ändå, va ju ändå dags. Och han myser så när han badar, men han är lite för lång för baljan nu, när han sprattlar till så dunkar huet in i kanten så då får mamma hålla så mamma får ont ist :) han skrattar och myser i badet. :) efter bad så käkade vi lite till sen så somnade han. vaknade för en liten stund sen och ville ha mer käk och nu somnade han igen. sjusovare :) har börjat med en annan ersättning som är mildare för magen. NAN. bättre än semper och vem trodde det? köpte semper för märket, sen tipsade Sofie mig om det att NAN var mildare för magen och det bekräftade BVC också. Men grejen med NAN är att den är inte lika tjock så nu innan han vänjer sig vid den så kräver han mat oftare. fast han egentligen är sååå trött :) har verkligen fått världens underbaraste son, nästan så man inte vågar skaffa en till för man kan väl inte ha sån tur två gånger? ;)


nybadad kille

  


Exakt mamma, det är som du skriver. För jag vill inte gå ner för mycket utan bara få tillbaka självförtroendet igen. och må bättre. som innan jag blev gravid :)


nej om jag ska fortsätta med disken...

Av Kim - 20 januari 2011 13:20

Min underbara syster är så jävla grymt bra. Är så sjukt stolt över henne. Hon har rasat 9 kilo nu i vikt. Hon ska operera sig i februari och fram tills dess så måste hon leva på shakes. Hon har det svintufft men hon klarar det så jävla bra. Jag är sjukt nervös för hennes op men så glad för hennes skull. Detta är något hon verkligen vill, och trots att hon är så enormt fin och vacker nu så kommer hon bli ännu finare sen, inte just för att hon kommer gå ner, utan för hon kommer få ett sådant självförtoende och en sån självsäkerhet så hela hon kommer att lysa och stråla... Hon har inspirerat mig till att ta tag i mig själv nu, inte med att enbart dricka shakes, det hade jag inte klarat just för att jag har en liten 2 månaders bebis, utan hon har inspirerat mig till att vilja få ett självförtroende igen.


Så idag har jag börjat på allvar. Dessa sista jävla degiga gravkilon ska bort. Idag kom motionscykeln fram, älsklingen köpte modifast till mig igår. Har cyklat 3 mil idag. Så ska jag byta ut två mål mot pulverdricka. Så frukost och kväll pulvrar jag och sen äter jag middag på dagen. Men bra mat. Och förutom modifast så har jag inte ätit choklad sen jag födde. Och det ska jag fortsätta med :) Sen så fort lilla Ludvig är lite mindre snorig så ska jag ut på långpromenader varje dag. Som idag hade det varit kanon för det är verkligen superväder ute. Men han är så snorig och slemmig. Vill inte utsätta honom för onödig kyla då. Plus att han börjar bli bättre på kinderna nu me. Han är en trött påg på dagarna. Vaknar, byter, äter, leker lite sen sover vi. Det är hans dagsrutin. Sen på kvällen innan kvällsmat och nattning då är han pigg och lekfull. Är nog bara för då är pappa hemma ju =) fast nu tre dagar har han nattats vid nio, visserligen innebär det att jag får gå upp klockan sex, men det gör jag gärna och myser med honom. Han är så glad på mornarna, men trött så det blir inte mycket mys den första matningen. För han somnar nästan igen efter lite skratt och kel. Så får man sova två timmar till :) Han är så snäll, underbar, glad, härlig och sprallig kille :) ja och trött :) inga problem alls med honom och vi är så lyckligt lottade. Han kan roa sig själv länge i gymet eller i gungan utan problem. Då bara skrattar han <3 åh, jag är så lycklig :) och så sover han bra på nätterna. tror han kommer bli en sjusovare sen som Tyra :)


sen på söndag ska jag som sagt få ordning lite mer på hans rum. :)


Inget inplanerat i helgen. Johan ska spela match på lördag sen är det bara mys. Ikea på söndag och på måndag när johan är ledig är det storhandling på maxi som gäller och efterkontroll för mig hos BM. Sen nästa helg ska vi ha middag här. Larsson, Daniela, Frida och Torbjörn kommer hit. Blir lite tacos. MUMS...


Ludvig sover igen och jag ska nog me vila lite, sen ska jag cykla lite till och fixa middagen för mig och till Johan imorrn till jobb.



Av Kim - 19 januari 2011 17:41

Idag känns det som jag fått mycket gjort. Har rensat bort och sorterat bland Ludvigs kläder. Växer ju så det knakar. :) Och så har vi fått plocka fram lite större storlekar. Så mycket nytt som vi inte kunnat använda för det har varit för kallt... Men det får vi spara till hans syster :)


Sen har jag plockat undan lite. Johan har varit och handlat och köpt ny tv till vårt sovrum. Så istället för mams och paps lilla husvagnstv har vi en 32.a nu. Så nu ser man texten iaf :) Men tack mams och paps för lånet <3


Den sista omgång tvätt är nere och snurrar i tumlaren. Johan har matat Ludvig och busar med honom i soffan nu.


Idag har jag även försäkrat vår son. Blev TH då dom har bäst villkor :)


Så det har blivit mycket gjort idag nu när Johan har varit ledig. Skulle egentligen till IKEA me och köpa en hylla till Ludvigs rum, men det gör vi på söndag istället.


Imorrn är det jobb för älsk och jag återgår till att ha mamma-son mys hemma... <3


  

Av Kim - 18 januari 2011 21:29

Idag har vi varit hos läkare på BVC. Vår lille kille är snart en stor kille. Han hade gått upp 415 gram och växt 1 cm. Det blev jag lite förvånad över, trodde han hade växt mer. Han är så stadig och lång. Växer bra iaf =) Nu väger har 4765 gram och är 56 cm lång :) Fick en tid me i slutet av februari för vaccination. Innan dess ska vi dit på öppet hus för vägning och mätning.


Johan skjutsade mig och Ludvig till Frida och Tyra imorse, dom va snälla och följde med :) Där mötte vi upp Susanne och Vilma. Sen köpte vi med oss fika hem till Frida. Och där spenderade jag och Ludvig hela dagen =) Nu sover han gott efter en bajsladdning och lite käk :) Ibland tömmer han varannan dag och ibland två dagar irad :) men så länge hans mage funkar utan att använda den ersättning med lite laxermedel i så är det kanon :) 


Vår stora fina kille i kläder han fått av moster <3 undrar om han kommer bli en "jag ska bara" kille :)

  


Jag myser med underbara Tyra i min famn, så sov hon i 1 timme. Så mysigt vi hade <3

  


Och Ludvig sov gott i moster Fridas famn <3

  


tack för en härlig dag mina vänner <3


imorrn är älsklingen ledig, då blir det städ och tvätt. och massa far&son mys <3

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards