This Is My Life

Alla inlägg under augusti 2009

Av Kim - 19 augusti 2009 12:42

Hur kan man ha så många grejor i en lägenhet som jag har? Shit säger jag bara. Förstår ingenting. Ha ha....


usch, igår blev jag så sentimental när jag fortsatte tömma och rensa lägenheten. började fan böla. och jag menar, hallå böla för att man lämnar en lägenhet? Men det är bara att inse, det är den absolut finaste och bästaste lägenhet någonsin. Den är en stor del av mig. I den har jag skrattat, gråtit, viskat, skrikit, älskat, hatat, bråkat. Om dom väggarna kunde tala så hade det blivit en rejält grymt bra bok, eller film. Undrar vad Gerda har berättat för mamma. Ha ha. Så många minnen som kom upp igår. Ha ha, när jag och Piffi varit ute och svirat, vaknar på morgonen och frågar var fan man är. Försökt pussla ihop kvällen innan. Alla fester man haft. Alla myskvällar. ALLT! Och sen för att inte tala om omgivningen. Mina älskade grannar. Det sociala. Att det alltid finns någon hemma som man kan prata me, gråta ut hos, skratta me. Jag som är så social. Jag menar, den omgivningen och gemenskapen finns INGEN ANNANSTANS! Usch, jag blir tårögd bara av att skriva om det. I min lägenhet så känner jag mig hemma. HEMMA! Men sen samtidigt så vill jag skapa ett liv med Johan, en framtid. Inte vara kvar i det förflutna. Utan blicka framåt. Det vill jag verkligen. Så då finns det inget annat val... Jag måste lämna min älskade lägenhet. Det känns som om jag skär av en del av mig själv. Det är tufft. Det är enormt jobbigt. Det känns i hela mitt hjärta. Men jag vet att jag gör rätt. Jag följer mitt hjärta. Och Johan har mitt hjärta. Så enkelt är det.


Åh min älskade Johan, snart är vi sambos :) <3

Av Kim - 18 augusti 2009 16:47

Det finns ju en gratis tidning som heter image, och där är Kim med i idag :) Från fotograferingen med Hallandstrafiken. Blev rätt nöjd med ena bilden faktiskt :)


om lite mer än en timme slutar jag jobba och älsklingen är på väg hit. Vill kramas :)


lycka :)

Av Kim - 18 augusti 2009 14:47

Har lagt till en punkt på min planlista. Bilda familj med Johan :) mitt hjärta. min älskling. min framtid. <3


snart kan jag börja stryka lite punkter på listan me :)


nu ler livet mot mig :) 


Min Planlista i Random ordning...


1. Sluta röka

2. Sluta kröka så mycket och så ofta

3. Följa mitt hjärta

4. Flytta ner till Malmö

5. Ta tag i fotograferandet igen

6. Skaffa egen studio

7. Bli rik

8. Förbli lycklig

9. Hoppa fallskärm

10. Bilda familj med Johan <3

Av Kim - 18 augusti 2009 11:35

igår tog jag ett ryck hemma i lägenheten. Rensade ur och slängde typ halva garderoben (kim är duktig hon) och så rensade jag bland alla papper och sådant. jag och sofia hjälptes åt medans vi drog ner några öl i våra torra strupar =) idag ska jag fortsätta, börja plocka ihop allt vi ska köra ner till Broby i helgen. Idag kommer älsklingen till mig <3 antingen ska vi hälsa på mamma och pappa på campingen eller ska vi laga mat himma. Får se vilket det blir.


alltså jag tyckte jag rensade som fan igår, men har så mycket kvar... tömde alla lådor jag har typ i hyllorna och sånt, men ändå sjukt mycket kvar. ha ha.. nåja. som sagt, ska ta ett ryck idag me.


Nina håller på med kontakten till Crendo och så har vi även fixat en som vill titta på Ninas lägenhet. Hoppas hoppas det blir nu till den 1.e september :) Sofia ska me flytta då, hon ska göra ett lägenhetsbyte med en annan på gården. Om allt går som det ska så är vi FEM som flyttar då. ha ha...


snart så är jag nere i Skåne igen :)

Av Kim - 17 augusti 2009 17:40

Ikväll ska jag och Sofia ta nga kalla öl, snacka skit och börja rensa garderober. Ska börja tömma och packa ihop saker. Antingen kommer älsklingen ikväll efter hans jobb eller imorgon när jag slutat jobba. På onsdag när han kör hem tar han med lite grejor ner till sin lägenhet, typ sängborden och sådant. Så man slipper ta allt på en gång sen. Och på onsdag kommer Andy och hämtar köksmöblemanget och tv-bänken. Han skulle egentligen komma idag men så passade onsdag bättre för honom. Sen på lördag kör jag och Johan ner till mamma och pappa och dumpar av kartonger med barndomsgrejor.


Nina har varit i kontakt med Crendo så nu rullar det också på. Nu hoppas vi bara att Nina fixar ngn till hennes lägenhet. Någon som vill hyra en etta i andra hand i Halmstad? Som får världens bästa grannar?


Shit, när jag tänker på det blir jag bara mer och mer tårögd. Jag ska verkligen lämna min underbara lägenhet och mina bästa grannar någonsin. snyft... men det jag kommer få istället är en framtid med Johan <3 + att jag kan träffa mina vänner varje dag iaf :) så det är perf...


whaa. Kim ska bli skånebo igen :)

Av Kim - 17 augusti 2009 12:56

Nu börjar allting rulla igång. Bredbandet är uppsagt, har snackat med Telia angående telefonen, men kan ju inte flytta den förrän jag vet till vilken lägenhet :S Har tagit kontakt med Crendo som återkommer i eftermiddag. Nina och Jon tar min lägenhet så fort som dom får sin uthyrd. Så vi hoppas på att det går undan. För nu vill jag ner. Ner till framtiden och bort från det förflutna. Så planerna inför helgern är att köra ner alla mina barndomsgrejer till mamma och pappa, vågar inte riktigt ha dom i Johans källarförråd då det bor lite halvskumma människor där. Så då får dom hellre vara i Broby fram tills vi har den nya lägenheten, som vi hoppas på att vi får :) Men fram tills dess bor vi hos Johan... Kommer spara så sjukt mycket pengar, dom ska vi lägga på en utlandsresa tillsammans <3 Fast Johan påpekar att jag ändå kommer shoppa upp dom. Kanske, kanske inte :)


Nu är jag tillbaka på jobbet. Sittandes här och är lite halvorolig för min lägenhet just nu då dom här gubbarna ska fixa fönstrena idag när jag inte är himma, men Sofia lovade att vakta.. bra bra Sofia....





<3

Av Kim - 16 augusti 2009 13:05

jag har verkligen haft en helt jävla underbar och kärleksfull helg. jag har verkligen världens bästa i mitt liv.... han är så underbar och jag är så kär. i torsdags, när jag hade min egentid och filupsilurade så kom jag fram till att även om det blir så att vi inte får denna lägenheten nu utan det dröjer tills vi hittar ngn, så ska jag flytta ner iaf :D det känns så bra. och om inget annat så kommer vi spara sjukt mycket pengar på att bo i Johans etta. eller förlåt älskling din 1½ :) så på måndag så ska jag börja ta tag i saker och ting. så går flyttlasser neråt så fort som möjligt. och det känns så jävla bra. denna helgen har varit så kärleksfull. och jag älskar verkligen Johan så jävla mycket... :)


i fredags så körde jag ju ner direkt efter jobbet för att öppna för mäklaren som skulle värdera Johans lägenhet, sen på kvällen så hämtade jag Johan utanför hans jobb, sen gjorde vi mat när vi kom hem, sen mös vi i soffan. vi tittade på olika filmer och drog oss till sängen runt 04.00 en riktigt mysig kväll :) igår så va vi på 60-års kalas. Johans pappa fyllde 60 i veckan så vi firade honom igår. Riktigt trevligt. tack för kvällen alla inblandade. idag ska vi ta buss ut till Oxie för att hämta bilen, sen ska vi handla mat, kolla på en lägenhet klockan 16.00, den lägenheten vi har velat ha sen början som jag snackade om, men då mäklaren inte fick tag i säljare som va på semester så lades det på is, men nu har han alltså fått tag på honom så vi ska titta på den idag :D, sen kommer Masse hit och då ska grabbarna glo på fotboll. Liverpool. EUW! nåja, så ska jag fixa Tacos till oss :)


sen ska jag ta tåget hem imorgon :/ vill inte. men som sagt, snart flyttar Kim neråt och blir skåning igen <3


visst kommer vi få världens finaste barn? älskar dig Johan...

Av Kim - 14 augusti 2009 11:08

om en timme slutar jag jobba. sitter nu med värsta jävla mensvärken. och mina tabletter ligger hemma. bra tänkt där Kim, NEEEJ! Men till mitt försvar så skulle jag ju inte ha mensen ännu. Kul att gå uppklädd på 60-års kalas när man ser ut och känner sig som en valross och har värsta värken. Ngt mer som ska negativisera sig i mitt liv när vi ändå är på gång? Just bring it on.


Efter jobbet kör jag ner till Malmö. Är hungrig som en jävla varg men hinner inte äta. Åh, hatar när det blir ändring i planeringen. SUCK!


Pratade med Madde innan. op hade gått bra, och ärret hade inte blivit så stort :) hon oroade sig himla mkt för det. men 3-4 cm är rätt mycket på hennes lilla mage. sötisen. hon får komma hem idag, men hon har rätt så ont. Känns lite så att jag inte är hemma i helgen och kan hjälpa henne. Mårten ska ju på bröllop. Men hoppas hon klarar att ta tåg hem till sina föräldrar så hon slipper vara ensam... hade det inte varit för att jag måste släppa in mäklaren idag så hade jag tagit hand om henne ju, för jag vet att hon hade gjort det för mig.


vill att min älskling ska hålla om mig och pussa på mig. typ NU!

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards