This Is My Life

Alla inlägg den 3 september 2009

Av Kim - 3 september 2009 15:12

Pappi: nä, Andy hjälpte ju oss att flytta (och det var fan inte det lättaste när man bor på fjärde våningen utan hiss) så då får la vi, eller ja Johan, hjälpa honom på lördag när det behövs. Så det blir bara derbyt.


GAH! hata regnet. eller ja, jag sitter visserligen inomhus. men ändå... boring

Av Kim - 3 september 2009 13:19

Pappi: åh pappa, du anar inte hur glad du gör mig när du skriver så :) tack... What? Grattis... du är ju grym... kan du säga då vilka jag ska spela på på söndag? så jag kan vinna på derbyt :)


Lina: tack :) visst är det underbart när det bara känns helt jävla rätt? =)


Åh. idag är jag så jävla trött, sov inte många timmar inatt. johan va ju ledig igår så han hade mer energi än vad jag hade när jag kom hem. Jag är inte riktigt van vid 12-timmars pass. tåget går från Malmö 09.08 och jag är hemma 21.08 Hoppas min kropp vänjer sig vid det snabbt iaf :) Men det är värt det, sova kan man göra när man blir gammal...


Johan hade fixat spagetthi och köttfärsås igår =) Mumma. sen tittade jag på skräckfilm. Boogeyman 2. Euw.. Och Johan lämnade mig ensam i lägenheten en stund när han skulle ner och lämna soporna och boka tvätt tid. jag var rädd.. ha ha, men som kom min trygga Johan och jag fick ligga i hans knä i soffan =)


Idag innan jobb så var jag borta på Kents och testade uniformerna vi ska ha på jobbet. Dom hade lite problem med min kavaj, dom hade inte en sån liten storlek inne som jag behövde :) och blusarna va för stora. size 34 :) meeeeeen, jag tar inga glädjeskutt, för det känns som om dom har väldigt stora storlekar över lag. Så ska dit och testa ny kavaj när dom fått in min size... sen gick jag till pålssons och köpte en superdupergod sallad. laxsallad, aldrig testat den innan. och den ska jag definitivt köpa igen. me like =)


på lördag ska vi hjälpa, eller nej, Johan hjälpa sin bror och flytta om möbler då barnen ska få varsitt rum. Så ska jag leka med "mina" underbara barn... Dom är så söta <3 Sen på södag är det travderbyt på Jägers :) jag ska vinna. hell yeah. sen är det raka vägen upp till Halmstad och börja/fortsätta packa, packa, packa, packa och packa. SUCK...


åh åh åh åh åh.. Fick ett glatt sms igår =) Micke är tillbaka i Sverige =) Han stannar till onsdag. Så vi ska på bio på måndag. Hatar att man bara får träffa honom två gånger om året. It sucks. Vi har mycket att prata om iaf =)


kan inte klockan bli 21.08 så jag kan vara i min älsklings famn?

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards