This Is My Life

Alla inlägg den 30 september 2009

Av Kim - 30 september 2009 16:30

Frida: Tack för tipset, brukar visserligen göra så. Men jag vet inte riktigt om jag kommer använda denna kjolen så mkt, iom det är en hög pennkjol så sitter den ju åt, och du vet hur jag känner just nu. Men vi får se :)

 

Om 1½ timme slutar jag, sen ska jag hem till Nina som nu har övertagit min lägenhet och lämna dom sista nycklarna, för idag är det sista dagen jag är skriven i Halmstad. From imorgon går min post till Malmö :) En epok avslutas i mitt liv och en ny börjar. Skrämmande, härligt, kärleksfullt, ledsamt och fantastiskt. Många känslor där. Vill hem nu så jag kan pussas på min underbara blivande man. Tänker på dig min älskling <3



Av Kim - 30 september 2009 12:46

Har landat i Halmstad. Lunchade med bästa Gisela <3. Och hör och häpna, jag åt INTE sallad idag, jag åt en bakad potatis :) Det var riktigt gott faktiskt. Orkade dock inte hela, men den va god =)


Köpte även en topp på Gina Tricot. Jag VET att jag har KÖPSTOPP, meeeen jag har presentkort kvar sen jag fyllde år :) Så då köpte jag denna :)


Supersnygga, och satt så enormt perfekt, köpte den plommonlila, eller vad det är för färg? :) Den var riktigt läcker till mina nya jeans me. I love it. Så köpte jag även ett till diadem med större rosett :)


  


Så hittade jag en signal knall röd hög kjol på HM för bara 149 kronor, men som sagt, vi har köptstopp så då kunde jag inte köpa den. Dum som jag var så testade jag den iaf och den satt perfekt, men nåja. Är det meningen att jag ska ha den så finns den kvar när jag har pengar till det :)


Idag är inte älsklingen ledig utan han jobbar också. Rätt skönt, för då har man inte samma sug att komma hem som om han är hemma. Utan nu slutar ju han när jag kommer till Malmö :)


Åh, längtar till den 21 november :) Då ska jag och Johan passa "mina" små barn. Isac, Erica och Elias <3 Andy och Madde ska iväg på kalas och behöver då barnvakt. Dom sa att vi fick välja vilka vi ville passa, men jag tyckte vi tog alla tre :) Dom är så underbara och om inget annat så är det bra träning, för både jag och Johan har ju tvillingar i släkten. Och dom är så snälla och härliga så det kommer inte bli några problem. Har ju nattat och "vaktat" dom förr så. Och jag var ständig stående given barnvakt till min systerdotter Hannah när hon var liten så det kommer bli så roligt :)


tänker på dig min underbara Johan <3

 

  

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards