This Is My Life

Alla inlägg den 10 september 2009

Av Kim - 10 september 2009 17:04

alltså ibland undrar jag vad det är för fel på vissa människor? När jag har en kund som jag säljer biljett till, i detta fall en äldre herre, så fokuserar jag ju givetvis på den här personen. Men så kommer det in en yngre tjej som är jättestressad och flåsar och ställer sig tätt intill den här mannen precis som att: "hey, du ser väl att jag är stressad, ge mig en biljett nu!". Så står hon med kortet i högsta hugg och tittar sig runt omkring och vankar av & an och säger högt "fan jag kommer att missa mitt tåg. ÅHHH". Nu är det så att det är typ fem minuter kvar till hennes tåg ska avåg, det har inte ens kommit in på stationen ännu. Jag tar betalt av herren och ser hennes ögon borra sig in i mina med en ilsken blick. Herren blir nöjd för hjälpen och ler och säger hejdå, då den här tjejen i princip knuffar omkull honom för att kunna slänga fram kortet till mig. Jag tar kortet och ger henne en biljett när hon fortfarande suckar att hon kommer missa det. Tåget har fortfarande inte kommit in. Precis när hon går säger hon medans hon stirrar på mig "jag kommer säkert inte hinna med det."


ÅH! jag blir så trött på sådana människor. om man nu är superstressad och har panik. kom in för fan i god tid då. istället för att ta ut det över andra kunder, eller över mig.


GAH!!!

Av Kim - 10 september 2009 13:24

Gårdagen var helt underbar på alla sätt och vis.


Efter att jag slutat igår så åt vi lunch ute på innegården, älsklingen hade varit iväg och köpt laxsallad till oss och efterrätt, kärleksmums :) Så fick jag mer kapet av Nina, en typ korg som det står Bärs på och plats för fyra öl + ett rör bakistabletter. Perfekt =) ha ha, klockren och väldigt genomtänkt present =) och så fick jag vykort på posten av Sofie och sen mina två syskonbarn <3


Sen packade vi in lådor i bilen och min TV som vi ska ha med oss till mina föräldrar i helgen, och sen körde vi ner till Malmö :) vi handlade och sen så lagade Johan mat till oss :) kycklingfilé, ris, currysås och sallad till det. Och så delade vi på en flaska vin :) Jättansmysigt. Hade en otroligt bra födelsedag.


Imorgon jobbar jag tidigt, då ska jag sättas på prov. Upp 03.30 imorgonbitti för att sedan köra hemifrån senaste 04.30 för att hinna till jobbet till jag börjar 06.00 så kommer jag att ha det sen varannan vecka. Men face it. det är det värt =)


tack för igår alla inblandade


älskar dig Johan



Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards