This Is My Life

Alla inlägg den 7 september 2009

Av Kim - 7 september 2009 09:39

om ngn har missat det så fyller jag ju år på onsdag 090909 :D


och jag önskar mig följande


1. Presentkort på Gina Tricot

2. Presentkort på Vero Moda

3. vidvinkelobjektiv till min Nikon =)


veeeeet att det är tråkigt att ge bort presentkort, men Kim måste köpa nya jeans. så är det bara. och jag veeeet att vidvinkelobjektivet är APDYRT! Så det lär jag ju aldrig få. men jag ska spara =) så jag kan köpa det nästa år =)


2 dagar kvar :)

Av Kim - 7 september 2009 09:17

marknadsförare =)


Gå in och lägg din röst på Hallandstrafiken här...


http://www.mih.nu/sv/pa_g_ng/vem_ska_bli_arets_marknadsforare_2009.aspx

Av Kim - 7 september 2009 08:55

Kom in en tjej som skulle åka till Landskrona.


Hon: Alltså kan man inte köpa en biljett till stationen innan så det blir billigare?

Jag: Men du ska ju till Landskrona och inte Helsingborg?

Hon: Jo men det är ändå billigare att ta till Helsingborg och sen sitta kvar ändå.

Jag: Men det är ju tjuvåkning.

Hon: Jo men det är ju dyrare till Landskrona än till Hbg.

Jag: Jo men böter i 800 kronor är ännu dyrare.

Hon: Men jaha, 800 kronor är mycket böter för den lilla sträckan.

Jag: Jo men är det tjuvåkning så är det, spelar ju ingen roll hur lång sträckan är.

Hon: jaha


tog sin biljett till landskrona och gick..



Av Kim - 7 september 2009 06:38

Kusin Nilsson - aka Halmstad -: jävla tur du avslöjade dig, hade lite huvudbry sist du skrev =) ha ha. Roligt att du läser min blogg, alltid kul. Och jag lovar att din kusin är i goda händer =) Tack för tipsen, keep it coming.


Idag är det måndag. MÅNDAG! Åh, Kim hade varit duktig och ställt klockan imorse. 04.45 Men gick inte upp förrän typ 05.55 AJA BAJA. Men ingen fara, jag kom i tid iaf =) Jag är grym. Men det är så svårt när världens finaste ligger kvar bredvid mig. Sov ju i Halmstad inatt. Johan är ledig måndag, tisdag och onsdag =) Så vi ska rensa och städa i lägenheten, tömma och packa. Och på onsdag fyller jag år :D wei wei wei wei =)


I lördags va vi ju som sagt hos Andy och Madde. Jag och svärmor passade barnen medans dom andra jobbade, eller ja svärfar satt och kollade på båtar på nätet =) Åh, jag hoppas verkligen att våra barn blir så underbara som deras är. Dom är så jävla söta, härliga och helt underbara. Bara det när vi hade lagt dom för att sova i deras vagn så skulle Bim (jag då alltså) lägga Elias, farmor fick inte göra detta. Och sen ville han inte att jag skulle gå, så jag fick säga till honom att jag lovaaaar att jag är här när du vaknar igen, och när dom sen vaknade, så vaknade Erica först så gick jag och tog upp henne, sen 20 minuter senare hörde man Elias kalla på mig från vagnen, Bim?. Så svarade jag inte utan väntade lite, så hörde man lite svagt igen Bim? så bara log jag och Lisbeth, sen hörde man ett litet högre vrål BIIM!!! så gick jag till vagnen, så möttes man av en nyvaken Elias som sa Hej Bim och log med heeela ansiktet. Så underbart. Jag är så bebis sjuk nu så det finns inte. Dom är så underbara. Och det var bara jag som skulle sitta med Elias, bara jag som fick byta på honom, bara jag som fick hjälpa honom med mellanmålet. Åh, jag är så kär =) Jag vill meeee ju... Jag tror jag kommer bli en grym mamma, och jag vet redan att Johan kommer bli världens bästa pappa (förutom min egen pappa då alltså). Deras äldste son såg man inte så mycket av, Isac ville hellre va där uppe och flytta med Johan. =) Dom har sina favoriter barnen =) Så spelade vi på hästarna me. Det var ju en grymme nervös dag med tanke på att pappa hade 6 rätt när dom skulle köra sista. Det var jobbigt... Vi var ganska spända. Tyvärr så hoppade två av hans hästar i början och den tredje som han hade gick fan inte ut när han hade chansen. Så jävla arg va Johan, han hälsade till pappa att han kunde hjälpa honom att leta upp kusken. Men 6 rätt gav rätt så mycket ändå, med tanke på femmorna och sexorna han hade me. Så grattis pappa =) Du är grym... Sen var det ju fotboll på kvällen. Vilket liv. Jag och Johan drog hem till oss och tittade där, sen hyrde vi även en enormt rälig, äcklig och skrämmande rysare: Haunting in Conneticut. Fy fan va rälig den var, jag kunde knappt sova på natten. Låg tätt tätt intill Johan, men ändå så va det skrämmande. Ha ha. Jag älskar att skrämma upp mig själv, men jag hatar att jag inte kan få ngn ro efteråt =)


Sen igår så skulle vi till IKEA och köpa ben till sängen eftersom vi inte får plats med min sängram. Sagt och gjort, satte oss i bilen och skulle köra dit. NO WAY! Fy i helvete vilken kö det var, det var t.om kö på vägen för infarten till infarten till IKEA. Förstår ni då hur lång kö det var? så vi vände och körde till JYSK ist, men där hittade vi inget, gick en runda på Jägersro center, jag fick ett par svinsnygga pumps av min älskling =) tack baby. Sen drog vi till Jägers för att kolla på trav. Det var ju Derbyt igår. Jag vann =) På Åbergs va jag den enda som vann av mig, Johan och Andy. Och igår likaså, kan bero på att jag lyssnar på min pappa =) tihi. Men okej, Johan va också med i vinsten, för jag skulle egentligen inte spela för så mö, men Johan la till lite när han gick för att spela. Så han vann väl också då da =) Jag bryr mig liksom inte om oddsen så va, visst är det kul när det är en högoddsare som vinner, men jag tycker bara det är roligt att vinna =)


Kan inte klockan bli middag så jag kan hem till min älskling =)



Underbara fina Erica <3



Underbara fina Elias <3 - Bim hålla hornet :)
























































































Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards