This Is My Life

Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Kim - 10 februari 2011 19:14

det är så tråkigt. förra veckan så jobbade ju Johan 7-19. idag fick han hoppa in på ett pass 9-22 ist för 7-19. har ju vant mig vid att han kom hem tidigt :(


nu sover väderkvarnen efter lite lek, mys i badet och mat. så trött han har varit idag. nu däckade han direkt när jag la honom. min älskling. han har blivit så stark i nacken och rygg. idag lyckades han nästan vända sig, mer än vad han gjorde sist.


här ligger han på magen och kollar tv :)

  


åh förresten har ni sett den nya Ludvig spalten till höger? ett foto varje vecka :) kul å se hans förvandling...


nu ska jag chilla lite och spela words free med syster. vi är besatta. hon har gått ner grymt mycket nu :) är så glad för hennes skull...

  

Av Kim - 10 februari 2011 10:26

weho. ställde mig på vågen imorse. sammanlagt -2.2 kg :) går åt rätt håll. snart fläbbar inte fläsket över på jeansen :)


väderkvarnen ligger i gymet och leker. hängde dig en leksak som han fått av sina kusiner gabbe going och hannah :) det är så roligt att se hans utvecklings steg dag för dag. nu fingrar han på allt och greppar leksakerna mycket bättre och skrattar när han lyckas för att sedan släppa å bli förbannad :)han får bättre å bättre motorik för varje dag som går. åh vad jag älskar vår son. och igår så vände han sig halvvägs från rygg :) stod och hejjade på honom. men ena benet följde inte riktigt me, så det såg rätt så komiskt ut. och han bara skrattade :)


igår så beställde jag nya kläder till honom. började liksom rensa bland hans kläder, och när jag tog bort alla 56.or så hade han knappt ngt kvar. så skickade iväg en beställning. hade 20% rabatt me på hm så perfa. blev lite nya bodys, tröjor och byxor :)


ha ha, nu tröttnade han på gymet, sitter nu och skrattar i gungan och kollar på tv.n :) å wheenä står å jamar å vill ut :) mina älsklingar. gojje ligger i fönsterkarmen å päser :)


Ludvig i myshörnan igår när jag rensade hans kläder.

 


hallau syrran, ligger du me här å hänger :)

   


tittar på tv :)

   


fan farsan, ge mig fjärrisen så jag kan byta till hockeyn :)

   


här leker vi i gymet med ett kramapktigt tag om bitringen :)

   


Ikväll blir det ett bad för väderkvarnen :) se om jag får bort det sista av hans skorv på bakhuet. hoppas på bra väder senare så vi kan ut på en promenad.


ska beställa lite foton me och förstoringar :)

    

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards