This Is My Life

Alla inlägg den 26 februari 2011

Av Kim - 26 februari 2011 10:49

idag ska vi på kalas och ärligt så är jag inte ett dugg sugen på det. jag är trött och vill bara hålla mig hemma ikväll. sen hjälper det ju inte att kalaset är på kvällstid när Ludvig ska sova. får se hur detta går. sen ska ju johan jobba imorrn me. sen nästa helg ska vi me på kalas. ha en familjelördag hemma, vad är det?


imorse var ludvig stenpigg. vaknade vid 7 som vanligt, blöjbyte och mat som vanligt, mys som vanligt, gäspning som vanligt, läggning som vanligt, men somnade inte som vanligt. han var så trött men så fort han tittade på mig så bara skrattade han. ha ha. gick och kokte hans flaskor och nappar, kokade nytt vatten till honom, han låg fortfarande och snackade och jollrade. efter 45 min så tog jag upp honom. och han bara skrattade. tvättade rent honom, satte på kläder, försökte väcka pappa, lekte lite. sen hade det gått 2.5 timme. lite käk till och sen vila nu då? nähäpp. då var det bajsbomb och skratt. vila sen då? äntligen. han sover fortfarande. johan har kört till maxi och jag ska tvätta om en timme. hoppas ludvig sover bra på dagen så han inte är så trött ikväll när vi ska iväg. för vi har fått en vaneson. han vill bara somna för kvällen i sin egen säng. kalaset är i ängelholm vid sex, och vi sju blir ludvig tröttgnällig för då vill han sova. i sin säng. ingen annanstans. om det inte funkar ikväll så får vi köra hem helt enkelt. tänker inte utsätta ludvig för ngt annat. om jag märker att han är orolig och inte får ngn ro. vår vaneson <3 hemma är bäst. sån var jag me när jag va liten. ville aldrig sova borta. bara i min egen säng. :)


sydde ju leksaker till katterna igår. gjorde en myntaboll med bjällra i. dom uppskattas. dom är helt slut nu efter lite bus med dom och varandra :)


låt mig få introducera vår badkarskatt jojje :)

    

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards