This Is My Life

Alla inlägg under september 2009

Av Kim - 15 september 2009 14:28

åh. fram tills idag så har jag på allvar trott att jag varit gravid.


1. min mens har varit försenad

2. jag har mått sjukt illa

3. kissat mer än vad jag brukar göra, och normalt så kissar jag ändå konstant

4. har reagerat så enormt på dofter som fan

5. mått illa av dofter

6. varit enormt hungrig hela tiden men när jag ändå tänker på mat så mår jag bara illa


Men så idag kom mensen. Jippi typ, för i helvete vad jag har så jävla ont i min mage så det inte är sant... jag vill bara hem till sängen och krypa ner under täcket i fosterställning och vagga mig fram och tillbaka... men neeej då. jag är inte hemma i min säng förrän om 7 timmar. 7 jävla timmar!!! så ont jag har. men vet ni vad det sjuka är? jag känner doften av kladdekaka var jag än går.



Av Kim - 15 september 2009 12:24

Patsy: jajamensan =)


Alltså jag var med om världens skummaste grej igår. Ärligt. Johans granne är totalt skum, det visste jag redan. En äldre tant. Men detta igår tar mej fan priset. Vid ungefär 22.30 så skulle vi hit the bed för lite kvalitétstid :) Och så hörde man grannens dörr gå upp och så ställde sig hon ute i trapphuset, vänd mot trapporna och började prata. Nu snackar vi inte om normalt röstläge utan väldigt högt. VÄLDIGT HÖGT. Och hon var VÄLDIGT full. Först så pratade hon om att grannen inte behövde knacka i väggen och sen sa hon att hon nuppade med sig själv (!) och sen förklarade hon hur full hon var och att hon skulle göra ett teoriprov idag. Hon väste över att folk inte skulle få veta det för då tryckte dom bara ner henne och säga att hon aldrig skulle klara det (men ändå berättade hon det för alla grannarna, ha ha). Sen berättade hon hur länge hon bott där och att hon hade varit på systemet och köpt en 75:a och den var slut, men ändå kunde hon inte förstå hur hon kunde bli så full. Sen mitt ialltihopa började hon prata på spanska (!). Ja herregud... Hon berättade rätt mycket där i det mörka trapphuset vänd ut mot trapporna. Typ efter 7-10 minuter så gick hon till sig igen efter att hon beklagat att ingen granne ville svara henne. Nej vem fan vill det halv elva en vardagskväll när dom flesta ska upp och jobba? Nåja. Jag kan ju säga att vi inte var så intresserade av vår kvalitétstid efter det. tack för den grannen... Johan berättade att det inte är första gången hon gör såhär när hon är full. Nåja, hon är säkert väldigt ensam av sig. Men men...


Idag när jag kom till Halmstad så lunchade jag med underbara, vackra Nina. =) tog en snabbtid på Gina, men hann ju inte prova ngt. Får ta en shoppingrunda på fredag, eller hur älskling :)


Åh, jag har fått mens. Värsta jävla mensvärken har jag också. INGET KUL ALLS! Varning för Kim idag... ;)


Nej nu ska jag fylla i ett häfte vi fått från Previa, ska dit för hälsogrej på tisdag, göra massa tester och sånt. Ha ha... ska skicka mejl nu me angående jul ledigt.


Och så vill jag säga grattis till bästa svågern Andreas som fyller år idag =) hurra hurra hurra hurra. Congrats =)


Älskar dig Johan, du är bästast <3

Av Kim - 14 september 2009 17:17

nu har jag varit duktig och skrivit ett matschema så man har lite koll på vad man stoppar i sig om dagarna. Det gäller from oktober för vi kan inte storhandla förrän lönerna har kommit :) det är bara så svårt dom veckorna jag jobbar eftermiddag för då kommer vi inte hem förrän 21.15 typ. Får vara ngt snabbt som man kan kocka till. Men nyttigt. Sallad ska serveras till varje rätt =)


jag fryser som fan, speciellt om fingrarna. Kallt kallt kallt kallt... och så är jag enormt kissinödig me. stänger om 40 minuter. skynda skynda..

Av Kim - 14 september 2009 13:10

Då blev man utmanad av Annika http://annikasinnersta.blogspot.com/, har gjort denna förr men var typ förra året.


regler:

det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! lycka till!



1. vad heter du? Kim

2. ett ord på fyra bokstäver: Kappa

3. flicknamn: Kerstin

4. pojknamn: Karl

5. yrke: Kantor

6. färg: Knallgul

7. klädesplagg: Kavaj8. mat: Kasslersallad


 9. sak i badrummet: Krok

10. plats/stad: Karlstad

11. en orsak att vara sen: Kyla12. något man skriker: KUKEN


13. film: Klassfesten

14. något man dricker? Kranvatten

15. band: Kiss

16. djur: Ko

17. gatunamn: Kristianstadsgatan 

18. bil: Kia

19. sång: Kom ihåg mig

 

Jag utmanar: Patsy, Lina, Josse, Karolin och Emelie.

Av Kim - 14 september 2009 12:32

denna helgen har varit helt underbar :)


i fredags var jag trött som en jävla val. var längesen jag var sååå trött. körde ju till jobbet så jag va ju uppe 03.30 Och när jag väl kom hem till Malmö så kunde jag fan inte somna, fick ingen ro att ta en powernap. Det var så jävla jobbigt. Så skulle jag hämta älsklingen på hans jobb 21.00 så skulle vi ut till hans föräldrar och äta middag. Räkor, vitlöksbröd, sallad och en supergod skaldjurspaj. Så gott. Så fick jag kapet me =) Presentkort på Gina Tricot av svärföräldrarna och jättefina rosor =) Dom är så underbara. Sen körde vi hem för att SOVA. Så fort jag satte mig i bilen när vi skulle lämna Oxie så somnade jag. vaknade när vi kom hem, la mig i sängen och däckade direkt. Så trött jag var... Sen i lördags så styrde bilen upp till Broby :D åt smörgåstårta med mamma, pappa, martin och daniella =) fick även där presentkort på Gina Tricot :D sen va det hästar på tv och på kvällen speedway. jag somnade i soffan i pappas knä. jag var sjukt trött. hade inte hunnit sova ikapp ordentligt. sen i söndags så hade vi en speldag =) spelade yatzy, fia med knuff, haren och sköldpaddan och kina spelet. =) sen åt vi mammas goda ris och curry och sen körde vi hem. körde inom Entré för att köpa ett par jeans som jag hittat på Gina. Dom hade inte min storlek i dom svarta dock så jag tog ett par mörkblåa :) Och dom sitter så perfekt, är så nöjd. Och idag så lunchade jag med Annelie =) Fick även där presentkort på Gina (min familj och vänner känner mig rätt så bra) och ett jättefint armband =) Så idag gick jag in på Gina och köpte dom svarta, dom hade ett par kvar i min storlek =) så nu efter två par jeans så har jag 302 kronor kvar :) Så jag ska köpa tröjor för det tänkte jag.


Igårkväll så fixade även jag och Johan i lägenheten. Delade hans tvbyrå så vi bara har ena delen kvar för vitrinskåpets skull, bar ner allt i källarförrådet och fixade. Blev så bra. Nu ska bara Johans kista me ner så har vi ganska mkt plats. Och sen när vi får lön ska vi till IKEA och köpa sängben och förvaringslådor till kläder =) Och sen så började vi kolla på allra första Wallander filmen, lånade hem alla av mamma och pappa. Men alltså den var sjukt jävla lång och dålig. Såg inte ens färdig den, ska se färdigt den ikväll. När klockan blev 01.00 så va det typ 45 minuter kvar. Vi var rätt så sugna på sängen då ;) så vi tar resten av den ikvällen. Jag tyckte inte alls den var bra. Faktiskt, men jag vill se alla iaf. Har ju sett dom nya så.


Har världens bästa familj, sambo och vänner <3


note to self: låt ditt självförtroende bryta sig fram




Av Kim - 11 september 2009 09:09

åh glömde berätta...


När jag pendlar med tåg hem till Malmö så hoppar jag ju alltid av på Svågertorp eftersom Johans jobb ligger där ute så åker vi hem tillsammans. Men igår när jag kom till Malmö C och personerna hade hoppat på tåget som skulle åka till Danmark så ville det inte riktigt sig. Vi hann rulla typ kanske 15 meter sen så gick tåget sönder. ha ha. tåget gick alltså sönder. tvärdog. det gick inte så bra. Så jag fick ringa Johan så fick han köra änna in till Malmö C för att hämta mig... Nåja, tur att det gick sönder på centralen så det inte gick sönder mellan Lund och Malmö eller Malmö c Och Svågertorp...



Av Kim - 11 september 2009 08:07


När jag såg in i dina ögon första gången vi träffades, så visste jag att du var den rätta, den jag kunde lita på i alla tider. Du ger mig hopp, du ger mig kärlek, du ger mig allting du kan och jag försöker ge tillbaka. Om jag inte träffat dig så vet jag inte hur länge jag hade klarat att stå rakt och fortsätta med mitt liv. När jag är med dig spelar inget annat någon roll, när jag är med dig behöver jag inget annat. Jag kan inte förklara med ord, du är mitt allt och utan dig är jag vilsen. Om du var mina tårar skulle jag aldrig gråta, för det innebär att jag skulle förlora dig och det hade jag aldrig klarat.

 

Jag älskar dig Johan

 

  

Av Kim - 11 september 2009 06:25

Godmorgon alla alla alla alla...


Idag ringde klockan 03.30 Va man glad? NAJ. Fast visserligen vaknade jag 03.15 av att älsklingen pratade i sömnen :) Iaf, gick upp 03.45 Duschade, gjorde vid mig, fixade mackor att ta med, pussade på älsklingen och sen satte jag mig i bilen och styrde norrut. Det var enormt disigt och dimmigt på vägarna, fram till Ängelholm, sen blev det klart fram till Båstad, sen disigt och dimmigt igen. Men det gick jättebra att köra och jag kom i god tid innan. Sitter nu och äter min macka och dricker en kopp varm choklad. Är himla pigg just nu faktiskt. Men lär nog dock däcka i soffan i eftermiddag när jag kommer hem.


Efter jobbet idag ska jag och Nina in till stan för att luncha. Sen ska jag fylla bilen med litta grejor från lägenheten och sen kör jag hem igen till Malmö.


Ska hämta Johan på hans jobb runt 21.00 sen ska vi hem till hans föräldrar och äta middag.


Imorgon ska vi till Broby =) LYCKA!!!!


note to self: Inse att du verkligen är älskad och att du är värd det.

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards