This Is My Life

Alla inlägg under september 2009

Av Kim - 18 september 2009 10:30

om 30 minuter slutar jag. Och jag är riktigt jävla trött nu. Vet i fan om jag klarar av att köra hem. Jo det gör jag visst. Men jag är sjukt trött. Men Nina går in till stan nu och ska köpa sallad så ska vi äta det tillsammans och så ska vi packa bilen :) sen kör jag


hem till min älskade sambo <3

Av Kim - 18 september 2009 06:40

godmorgon godmorgon.


somnade efter 00.00 inatt, 03.15 ringde första klockan. gäääsp. älsklingen är världens underbaraste, han hade me ställt sin klocka så han vaknade till liv med mig, och låg och mös medans jag duschade och gjorde vid mig, sen följde han mig ut till bilen. världens bästa. sen envisades han med att jag skulle ringa när jag kom upp till Halmstad. jag tyckte han skulle få sova men han ville det bestämt. så det gjorde jag. och när jag ringde honom när jag kom upp och kunde riktigt höra hur skönt det skulle vara att ligga i hans famn under det varma täcket så va jag enormt sugen på att köra ner igen =) min underbara älskling... han är ledig idag...


vet ni hur kallt det var imorse? 3 grader. TRE JÄVLA GRADER!!!!


äter en nybakt fralla från PB och en varm kopp choklad. mumma


note to self: Glöm ALDRIG att du har världens bästa pojkvän som verkligen älskar dig... <3

Av Kim - 17 september 2009 13:52

Jag trivs himla bra med mitt jobb. Det är faktiskt det som är så jobbigt, för jag vill ju verkligen ha kvar det, och då får jag pendla. Men iaf. Jag hjälpte precis en förståndshandikappad man som behövde vägledning. Han var här säkert i 40 minuter och jag ringde både vår kundtjänst för att boka och Västtrafik. Han hade stora talfel så han ville helst slippa ringa själv så då hjälpte jag honom. Och det känns så bra. För han blev så otroligt glad och tacksam över att jag hjälpte honom. Och det kändes så skönt. Så jag ska inte gnälla om min smärta, för som sagt. Det finns dom som har det värre.


Och så fick vi vårt nyhetsbrev på mejlen. Där fanns detta med :)


Dagens Ros i

Hallandsposten


Hallandstrafikens

butik på Centralstationen

i Halmstad

har fått ”Dagens ros”

för ett alltid

positivt, proffsigt

och vänligt bemötande.


Nu har jag ju missat detta då jag inte har hallandsposten, men det var roligt att läsa och se att det finns någon som uppskattar oss här i butiken och som tycker vi gör ett bra jobb. Istället för att anklaga oss att det är vårt fel att tex en lastbil står på spåret. Nåja.


Den här mannen och dagens ros gjorde mig lite gladare iaf :)


Längtar hem till min älskling som är ledig idag. eller ja, så ledig är han inte. mohaha. har gett honom nga uppgifter :) min underbara älskling. du är allt för mig <3 puss

 

uppdaterat 14.00

 

Och nu kom en man in som brukar vara här inne och köpa biljett. Så sa han: "ni har så himla bra service här i denna butiken. Man kan klaga så enormt mycket på tågen ibland, men här inne sköts allting så bra. trevlig och bra service."


Tack så enormt mycket. Man behöver få visad uppskattning mellanåt.

Av Kim - 17 september 2009 12:13

ni som känner mig vet att jag har kämpat och haft det jobbigt med min rygg sen rätt så några år tillbaka. förra året så släppte det så pass att jag kunde iaf ha en normal vardag. jag kunde göra allting, även om jag fortfarande gick med smärta 24 timmar om dygnet. men det var ingen så pass grov smärta som jag har haft tidigare. men tada. now it´s back. och anledningen stavas med tre sketna bokstäver. TÅG! Min rygg pallar inte att jag sitter ner så stelt i två timmar i sträck. jag tycker dom borde införa liggdelar på våra tåg. ha ha. hade varit perfekt. när jag kom upp till halmstad så gick jag en runda in till stan för att köpa sallad, så nu har det mesta släppt. men har så ont. Igår var jag helt färdig. ryggfanskapet, plus mensvärken. Det brast igår bara. stackars Johan. jag bara grät. men jag vet att jag kommer vänja mig vid att få tillbaka den starka smärtan, jag vill bara inte ha tillbaka den. för jag vill kunna fortsätta göra grejor. kunna gå ut, kunna umgås, inte bara ligga som ett kolli i sängen igen. blä. får ringa läkaren så jag kan få nytt recept så det kan hjälpa lite iaf. jag har valt det själv, alltså att jag måste pendla. det vet jag. men det är värt det. Johan är värd det. Vår kärlek är värd det. Men jag trodde inte smärtan skulle komma tillbaka så starkt. men det finns folk som har det värre. that i know.  


ser INTE fram emot morgondagen. 03.30 ringer klockan. köra 04.30 jobba till 11.00 packa ut dom sista (hoppas jag) lådorna i bilen. köra hem till Malmö, käka, tvätta. Sen ut på presentjakt till "mina" små barn som vi ska fira ihop med Andy på lördag. sen hem. tvätta. tvätta. tvätta. tvätta. sen sägs det att vi ska till Larsson imorgonkväll. Och jag vill verkligen det. var så längesen man träffade dom. Men jag vet inte om jag orkar. så slut jag var förra helgen. och då hade jag inte ens ont. men det har jag nu. så jag känner hellre att jag är pigg och glad på lördag när vi ska fira dom än att ta ut mig helt imorgon. nåja, vi får se. hinner jag powernapa ett tag så kanske det inte är nga problem. Johan ska spela match me på lördag ju så det blir kanske inte så sent imorgon då.


note to self: det som inte dödar, det härdar

Av Kim - 16 september 2009 16:05

jag sitter i butiken i halmstad. kan då ngn förklara för mig hur det kan vara MITT fel att det står en lastbil på spåret mellan ängelholm och båstad som blockerar så tågen inte kan köra? Och att det  i sin tur gjorde Hbg Central strömlöst så att tågen blev ännu mer försenade? För jag förstår verkligen inte hur det kan vara mitt fel... jag tycker faktiskt det är lastbilens fel.

Av Kim - 16 september 2009 15:33

ännu en gång är det fastställt. jag har verkligen världens bästa sambo. han förvånar mig mer och mer för varje dag som går. trodde inte en människa kunde vara så underbar och omtänksam som Johan är. jag hade fel. för nu har jag träffat denna människa. jag älskar honom med hela mitt hjärta. han är mitt allt. han är min. min Johan.


älskar dig

Av Kim - 16 september 2009 12:06

Idag, som alla andra dagar när jag jobbar eftermiddag, så har jag åkt tåg. det är enormt mysigt men jag tröttnar lätt. Så idag så tänkte jag att jag dokumenterar min resa, men det blev dock inte hela vägen. Kom inte på denna smarta idén förrän efter Hbg.


Tåget avgår från Malmö C 09.08 sen är det Lund - Landskrona - Helsingborg (där man kopplar av tre tågvagnar och byter personal) - Ängelholm - Båstad - Laholm och slutligen Halmstad, där man kommer in 10.56


Kim åker tåg :)


  


Metro delade ut tidning och så fick jag även ett Kellogs minipaket.


  


Härlig natur =) Dock mörk bild eftersom solen stod på och det är ju faktiskt bara taget med mobilen :)


  


Nu står vi still och väntar på ett mötande tåg.


  


Och nu kommer det mötande tåget *vink vink*


  


Nu är vi i Ängelholm... Undrar egentligen hur många som suttit på den bänken och väntat på tåget. Jag har iaf när det var banarbete och man var tvungen att ta buss till Ängelholm för att sedan byta till tåg. Det var även på den bussen jag fick tuggummi i röven på mina favoritjeans. Det gick aldrig bort :(


  


I Ängelholm kom fikavagnen ombord. Köpte dock inget fast jag var hungrig, dom är så dyra. Det blev en knäckemacka och en varm kopp choklad på Pressbyrån istället.


  


Nu är vi i Båstad *vi närmar oss*


  


Och nu är vi i Laholm...


  


Och nu är jag på jobbet... Eller ja, har varit sen 11.00 för Marika behövde sluta tidigare idag så då började jag tidigare så slutar jag 11.00 på fredag istället. Passar perfekt =) Gör ändå inget för mig, tåget är ändå inne i Halmstad 11.00 så det var lugna puckar...


Jag har fortfarande mensvärk. men inte lika grov som igår. tack gode gud.


Note to self: Ta tillvara på naturen som tågfärden ger dig.



Av Kim - 15 september 2009 17:28

I all denna mensvärken från helvetet så finns det två saker som gjort mig glad idag


1. Johan - min underbara, fantastiska, perfekta, omtänksamma och kärleksfulla pojkvän. Älskar dig


  



2. En Hello Kitty korthållare som jag hittade och beställt =)


  


Nu är jag bara på jakt efter en myntbörs också =) hittade nga på nätet men svindyra. Får leta i affärer =)


vill hem till min älskling





Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards