This Is My Life

Alla inlägg den 17 juni 2009

Av Kim - 17 juni 2009 20:33

alltså jag vet nog ingen som kan få mig att skratta så mycket som Johan kan. Helt underbart :) han har humor och är så rolig :) det är så skönt att kunna skratta igen :)


ååh. kollade mitt konto innan... mindre roligt. Kim är såå fattig. hade typ 275 kronor kvar. ha ha. VA BRA! löningen kommer ju inte förrän fredag nästa vecka. VA BRA! Så TACK underbara Pia som lånade ut lite till mig. tack tack tack tack.. Nu kan jag ta mig ner till finaste Johan igen :) woho...


så jag tänkte den här idén innan. För jag var verkligen APHUNGRIG! och inget hemma. det enda jag har hemma i kylen är öl och cola light. och ja just det, vitlök och ketchup. ha ha. inte ens makaroner eller nudlar. så då tänkte jag att jag somnar på soffan och vaknar imorgon så slipper jag vara hungrig. så ringer madde sen och väcker mig. så jag följde med henne på det villkoret att hon bjöd på ngt att äta. ha ha. så det blev donken, en sväng till henne för att kolla in lägenheten. sen kom jag hem. snackade med grannarna. har pratat i tfn med Johan :) och nu kom precis Tessan in och hämtade mitt vitrinskåp hon har köpt av mig. så nu är det tomt där det stod i sovrummet. så jag ska köpa en stor växt tänkte jag. blir nog snyggt :)


nej om jag ska in och göra en helkroppsrenovering i duschen.


imorgon är det ÄNTLIGEN torsdag :D


tycker om min Johan :)



Av Kim - 17 juni 2009 14:22

då har jag varit i stan och lunchat med Gisela. berättade om Johan, och hon blev superglad för min skull. Gisela är min xtra mamma. Är så glad att jag har henne i mitt liv =)


sen kom jag hem, gick in till tessan och lånade tillbehör till klänningen jag tänkte ha på midsommar. underbara grannar. hon och sofia skulle till maxi så jag skickade bud på en 2 liters juice till min sprit och sen ett paket nudlar. ha ha...


jag har packat nu me. så ska jag bara packa ner sminket imorgon. sen är jag redo för att åka ner till min fina Johan :)


längtar :)

Av Kim - 17 juni 2009 08:52

ähm förlåt mig. det där pluset om underbart väder, det går raka vägen ner på minuslistan. var fan blev solen av? jävla svenska sommar...


hata hata hata hata hata hata hata hata distansen mellan oss


You're the one thing
I can't get enough of
So I'll tell you something
This could be love



Av Kim - 17 juni 2009 06:36

+ Johan :)

+ bara 1½ dygn tills jag får träffa han som gör mig så glad och knäsvag :)

+ underbart väder idag :)

+ ska luncha med Gisela idag


- min hosta och halsont som håller i sig...

- trött trött trött trött

Av Kim - 17 juni 2009 06:27

idag är jag så trött. Tror ni att jag gick upp när klockan ringde? ha! ni borde känna mig vid detta laget ;) men kom till jobbet i tid iaf. Fan, måste sluta prata i tfn så sent. Men det är ju så härligt :) Imorgon åker jag ner till Johan. Ska bli så mysigt.


Idag ska jag luncha med Andys mamma. Va ju ett tag sen vi sågs. Så det ska bli härligt. Sen ska jag börja packa. Ska in till grannen och kolla hennes garderob me. Behöver ngt till min klänning. Det blir ngn fest på fredag kväll hos Helenas kompis. Så vi drar dit där. Sen har jag planer på att dra iväg till Madde för att spana in hennes nya lägenhet idag me :D Så idag får jag hålla mig aktiv så jag INTE somnar igen i soffan. För det var svårt att sova inatt. Dels för att jag sovit under dagen och dels för att jag saknade Johan :) Men å andra sidan. Imorgon börjar jag ju inte 06.00 Utan vi har bytt pass för att Marika ska anordna midsommarfest och jag ska ju ner till Johan, och eftersom Johan ändå jobbar till nio så har ju inte jag brådis neråt. Så då bytte vi imorgon så byter hon med mig nästa vecka på fredagen när jag går på semester. Så jag slutar 12.00 :D sen har jag semester. woho. Funderar på att följa med Markus till Varbergs kvällstävling så jag får träffa Nico me :)


Jag har fortfarande hosta och ont i halsen. Hur länge ska det hålla i sig?


Kim tycker om sin Johan :)

Av Kim - 17 juni 2009 00:31

har ni känt ngn gång som om ett tak bara rasade över er. tog all er luft. tryckte ner er. fick er att känna er golvade. för att sedan bara lyfta upp er igen? så kändes mina tankar precis. jag måste sluta analysera så mycket. eller kanske inte analysera men känna. jag måste sluta känna så mycket. bra idé det där. ha ha


pratat med Johan :) han är så fantastisk. längtar så mycket till på torsdag. Johan - du gör mig otroligt glad. bara så du vet ;)


nej en nattacigg på detta sen försöka sova...


saknar dig så mycket

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards