This Is My Life

Alla inlägg under februari 2011

Av Kim - 5 februari 2011 17:03

nu är jag depp. vill handla kläder. klänningar. nya tröjor. toppar. byxor. jag går fortfarande i mammajeansen, dock får jag tumla dom hela tiden för dom är stora. går fortfarande i mina jävla mammatunikor för det är inte snyggt att ha ngn tajt tröja till mammajeansen eftersom dom är lösa i magen. det suger. jag får på mig mina vanliga jeans. men magen bubblar utanför. och då trivs jag inte. jag vill shoppa. men kan inte. inte lönt för jag vill ner i min normala storlek igen. och jag vill det nu. varför kan inte bara jag va snabbt nere i normal storlek som alla andra som föder? GAH!!! sen sitter jag ensam för johan är på hockey. trist men ville inte förbjuda honom eftersom han sällan går på det. så klart han fick göra det. Ludvig sover. sitter i soffan. deppar ner mig själv. usch nej kim sluta med det nu... frida, min tjejkompis, hon är så jävla naturligt vacker. hon kan göra vid sig i ett nafs och slänga på sig vad som helst och är vackrast i vilket rum hon går in i. även i mjukisbyxor och en tröja. är så avundsjuk. jag vill me känna mig vacker igen... men å andra sidan. anledningen till att jag ser ut såhär är att jag fött det vackraste på denna jord. så jag står egentligen ut. men det är jobbigt att inte kunna klä sig snyggt. och visst, jag kan köpa nya jeans. men då kommer jag bara nöja mej med den storleken å det vill jag ju inte...


nu tyckte jag hörde ngt snuff från ludvigs rum. hoppas han vaknar snart. jag vill snuffsa och pussa på honom ju :)

  


     

Av Kim - 4 februari 2011 20:35

Idag blev det en tidig fredag. Storhandling stod på schemat. Så hela lilla familjen, eller ja inte wheenä å gogge   , stack till Maxi för att shoppa. Nu är frysen och kylen full igen. Och så körde vi till Öresund hundochkatt för att köpa mat till katterna. snacka om att dom är nöjda nu :) han är så jävla trevlig i den affären. rekomenderar ALLA som har djur i malmö att handla där. hjälpsam, social och enormt trevlig som fan. och givmild. sen hem för att tvätta och kolla lokalen. okej. alla ni som läser min blogg som kommer på Ludvigs dop ska veta att lokalen är sjukt liten. det kommer att bli trångt. så tyvärr kan jag inte bjuda alla dom jag vill. and that sucks. vi har bjudit våra familjer och närmsta vänner som vi har varit bjudna till på deras dop. och så givetvis my BFF/Ludvigs fadder. hade velat ha dit fler men nåja. så nu har vi beställt inbjudningskorten så dom borde la komma i veckan så vi kan skicka dom.


imorrn ska johan spela match. tidig match. sen blir det lördagsmys   


är så trött. borde kanske lägga mig?


kärlek

  

  

Av Kim - 3 februari 2011 20:41

skippade ju stan idag för det va så storm. sen vid middag blev vädret bättre. så då stack jag och Ludvig ut på en promenad. Gick till Lindängen för att köpa margarin så vi kunde baka och sen gick vi slingan hem. Ludvig somnade fridfullt i vagnen. han är så underbar vår son. tänk att vi har skapat denna vackra och mysiga människa   


  


han sover gott nu. när pappa kom hem från jobbet så blev det ett bad och sen mys och mat i mammas famn. somnade direkt i sängen sen.


bakade en plåt hallongrottor och en plå chokladgrottor (hallonsylten tog slut). men chokladgrottorna smakade PHI och så blev dom döbakda. så d va bara å slänga dom. men hallongrottorna blev mums :) och så har jag kollat på film idag me. The Tourist. väldigt bra film...


imorrn blir det storhandling på maxi och katterna ska ÄNTLIGEN få sin rätta mat :) sen ska vi tvätta och kolla på lokalen. fullspikad dag med andra ord :)


systers op gick bra. hon har lite ont, men det är ju inte så konstigt faktiskt... tänk att denna dagen är början på ett nytt liv för henne. det är hon värd   


  

Av Kim - 3 februari 2011 10:27

Idag ska min syster opereras, eller om hon gör det nu. Vet inte. Vet inte vilken tid. Men alla våra tankar går till henne idag   


Och Ludvig sa hej idag me. Så kul. Lyckades filma det men det var en film vi skickade till syster med hälsning så får försöka lyckas filma det igen så ni får höra som inte tror mig... även om det inte är så att han förstår det själv såsom dom förstår när deras första ord är mamma eller pappa. så är det ett ljud som han får fram som han formar till hej. och det tycker jag är så sött och roligt.


skulle ju egentligen in till stan idag. men är helt slut i hela kroppen plus att det är storm ute. så är jag sugen på att baka men har inget hårt margarin hemma. se om det lugnar sig i eftermiddag så jag iaf kan gå till Lindängen.


väderkvarnen vilar och jag ska cykla. vägde mig imorse, vilket är fel eftersom jag har mens. sväller som fan då. men +5hg. hoppas att det bara är pga mensen iaf...


åh vill att våra giraffgrejor ska komma nu :)


denna tavlan har jag gjort. det är kläderna Ludvig hade på sig på bb :)

  


  

Av Kim - 2 februari 2011 11:16

Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Är så trött. Innan vaknade ju alltid Ludvig mellan 9-10. nu glömmer jag hela tiden att han lägger sig tidigare. mellan 7-8 och vaknar därför runt 7. men han är en glad skit iaf =) efter frukost så somnade vi tillsammans en timme igen i min säng. :) sen va det upp och mysa, lite mat och ta på sig kläder. vår coola kille :)



   


han är så svår att få att skratta när han ser kameran. då koncentrerar han sig bara på den. ha ha, vår kille...


nu ligger han och päser igen :)   


Imorrn ska jag in till stan om inte vädret suger. Syster yster ska ju opereras och när man opereras får man presenter. så är det bara :)

  

Av Kim - 1 februari 2011 22:51

åh. jag är så jävla glad. att jag kan bli glad över ngt sådant här förstår nog bara småbarnsföräldrar :) men iaf. har ju berättat att vi fick en speldosa till ludvig som kommer från teddykompaniet. serien dinglisar wild. så jag har börjat samla dessa. vi har ju snuttefilten me som ni ser :)

  


och en sånhär speldosa. man drar giraffen i svansen. så söt

  


så va jag på babyland idag och köpte en till barnvagnen me i giraff

  


sen har jag letat febrilt efter napphållare men inte hittat förrän idag på nätet. hittade massa på en sida så jag beställde  lite :)


en napphållare och en napp i giraff. precis som på bilden :)

  


och en handskallra för det har bara funnits en kvar på babyland nu ett tag som har varit sönder.

  


och så köpte jag badleksaker me :) fyrpack

  


och när jag hade beställt färdigt och skickat efter ordern så ser jag att dom har en tävling. lätt att jag skulle vara med :) vill ha en sån här filt men tyckte den va lite för dyr. perfa då att man är med och tävlar. :)

  

hoppas så att jag vinner. hade varit så kul. är man inte med så har man ingen chans, även fast jag tror min chans är liten men iaf.


sen ska jag spara ihop så jag kan köpa handleds skallrorna och stort kramdjur med skallra i magen och bitringar som händer... och sen ska jag köpa tofflorna me i giraff...


vår lilla giraffbebis. som sover så gott. har gjort sen åtta. varför gick inte jag och la mig då? men hade jag gjort det så hade jag kanske inte hittat detta. jeaj. är så glad :) nu ska jag me gå och sova. vill ha den filten...


  

Av Kim - 1 februari 2011 16:48

vi har verkligen världens absolut goaste unge i heeeela viiiiida vääääärlden. han är så snäll och finner sig i allt :) som idag. susanne och vilma va här och sen gick vi först till lindängen och sen till svågertorp för jag skulle till babyland och stoff å stil. när vi kom in på babyland så vaknade väderkvarnen till liv för han blev varm och sen va han vaken hela tiden. utan gnäll eller ngt när vi kom ut igen, låg och filupsilurade i vagnen hela promenaden hem och sen kom vi hem, så va han glad och go. snackade och skrattade. så åt vi och nu sover han. han är fan ta mej bäst. så är det bara :) och just det, har jag berättat att han sagt sitt första ord? han säger hej. låter så gulligt =) ha ha...  anyhow.


nu kokar jag torsk och spenat till mig. gott och nyttigt. mums.


världens bästa

    


  

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards