This Is My Life

Alla inlägg under februari 2011

Av Kim - 23 februari 2011 17:07

idag har Ludvig vaccineras. än sålänge märks inget på honom. ingen feber eller gnäll. han sover nu. vår lille älskling. så modig han var. han skrek efter andra sprutan, ett tag. sen när han lugnade ner sig så började han rycka med huvudet och sukta efter luft. då blev jag lite panikslagen och frågade varför han gjorde så. då log hon och menade på att vi har det lätt. för barn gör tydligen så när dom skrikit och varit ledsna. ja vad vet jag. han skriker ju aldrig. men nu vet jag det iaf :) lilla gubben. efteråt fick han mat och somnade när han åt :) och när han stod i mitt knä. trött grabb. sköterskan sa att jag inte behövde väcka honom på dagarna för nu är han så "gammal" så det är ingen risk för blodsockret. så jag skulle låta honom sova. och hon sa att han såg bra ut och var alert så det är inget fel på honom. bara en trött grabb :) och huvudet var inte lika platt längre. skönt :)


tack än en gång Susanne och Vilma för att ni följde med   


jag har fått konstiga prickar på mina armar. inget som kliar eller jag har ont av. ser ut som ngn har satt en nåldyna mot mina armar. undrar vad det kan va?


Vår lilla Panda <3

  


I´m amazing.

 

Just the way I am.

Av Kim - 23 februari 2011 09:47

idag ska vår väderkvarn vaccineras. han ligger och päser i sin säng med sin snuffefilt och har ingen aning vad som väntar honom. johan va uppe tidigt idag då han började 06.00 så Ludvig vaknade till när han höll på. då va klockan strax efter fem. jag bara no no no. bytte blöja och la honom igen. efter fem minuter så förstod han att han nog inte skulle upp och somnade om. vaknade tjugo över sju för lite käk och mys med mamma. sen somnade han igen. päser fortfarande. vår kille. ska bli så spännande att se hur han växt :)


snön bara vräker ner och här är mycket snö. SUCK. men snälla Susanne kör idag istället för att vi ska behöva ta buss hit och dit. tack Snusen :) hon följer med till BVC för att hålla sällskap. såna vänner är bra vänner. tur jag har frida och snusen :) johan slutar 16.00 idag. skönt att han är hemma tidigt om Ludvig får feber. vet ju liksom inte hur han reagerar. om han vill sova bort den eller om han blir gnällig. om han nu ens kan bli gnällig mer än tröttgnällig? jag fick frågan häromdagen om det var som jag hade tänkt mig att bli mamma? och jag kan säga er nej. för jag trodde att det var spring på nätterna, skrik, gnäll. det är ju så man har hört. men inte här inte. vi har haft sån tur. det kanske slår bak senare när han växer upp. det får ju tiden utvisa. men det jag tänker på är om jag vågar skaffa ett till barn? :) för man kan ju inte ha sån tur två gånger. vet dom som har det jobbigt. och dom är verkligen kämpar som klarar det. klart att jag me hade klarat det, men det hade varit tufft och jobbigt. dom ska iaf ha en stor stjärna. ibland är det skönt att ludvig sover så bra, ibland uttråkande. men jag ska inte gnälla på det. för som sagt, det finns dom som har det jobbigt.


sitter här i mina blåa jeans som sitter lite för tajt runt fläsket. tänkte stretcha ut dom lite :) så jag snart kan använda dom me. jag kan ju använda dom men tycker inte om när det buktar ur flärre. men jag har ju mina svarta så länge :) där buktar det inte ut så mycket ;)


jeaj i övermorgon kommer syster yster hit med mina huliganer. sessan hannah och hårdrockaren gabriel :) ska pussas och kramas. ska fota dom me. :)


I´m amazing.

 

Just the way I am.


Av Kim - 22 februari 2011 19:19

idag har jag blivit med symaskin. JEAJ :D här ska sys. köpte även bjällror så jag kan göra kramdjur till Ludvig och leksaker till katterna :) sen har jag tvättat. eller ja, gör fortfarande. det sista är i tumlaren nu. jag ska renbädda sängen, sen ta mig ett baaaaaad och efter det ska jag hit the sack framför tv.n nyss ätit. det var gott. pasta och tonfisksås. enkelt och gott.


imorrn ska vår lilla älskling vaccineras. hoppas han är en av de få som slipper febern. och på torsdag fyller han 3 månader. stora killen. ska bli spännande imorrn att få se vad han väger och hur mycket han växt. tror nog en hel del. hoppas jag iaf :) känns så om inget annat. han är så snäll vår son. han är verkligen ett A++++++ barn :) och trött. andra dagen som jag blir tvungen att väcka honom mitt på dan för att han ska äta. men det är iaf tur att han är pigg, sprallig och glad när han är vaken, annars hade jag varit orolig.


naj renbäddning va det och sen badet. så skönt det ska bli.


  


I´m amazing.

 

Just the way I am.

Av Kim - 21 februari 2011 19:41

ännu en milstolpe i Ludvigs liv. Idag vände han sig för första gången. När han ligger på rygg brukar han kämpa för att vända sig, och överdelen kommer runt men inte underdelen, så där ligger han som en skruad orm. Så jag har ju alltid trott att det kommer snart. Idag vände han sig från mage till rygg :) jag la honom på mage och han höll upp huvudet så bra och länge. Så jag tog fram mobilen för att fotografera. mitt i alltihopa så bara vände han sig. fan att jag inte filmade istället. fan fan fan... först så fattade han nog inte riktigt vad som hände. men när jag började klappa och va glad och berömde honom så skrattade han lite för tjåligt. vår härliga underbara son :)


här är precis innan han slår runt

  


och här när han landade på rygg.

  


åh älskling. han har typ bara sovit idag hela tiden. och när han vaknade igen när klockan va kvart över sex så ska han ju läggas igen klockan sju. det är rutinen. så jag tänkte att shit, han lär ju aldrig somna för han va så pigg och speciellt efter vändningen. så glad och sprallig han var. men efter ombyten och kvällsmat så la jag honom vid kvart över sju och han somnade direkt. ha ha. vår sjusovare :)


I´m amazing.

 

Just the way I am.

Av Kim - 21 februari 2011 11:18

leker tittut med Ludvig :)



I´m amazing.

 

Just the way I am.


 

Av Kim - 21 februari 2011 09:19

det ser vi framemot patsy :)


väderkvarnen sover, johan är på jobb, katterna päser och denna mamman ska hoppa in i duschen. tradit väder idag. trodde snön skulle hålla sig borta. men icke sa nicke... SUCK...


så vad ska man göra idag då? får väl träna lite med hjälp av wii:et. har unnat mig kanske lite för mycket godis i helgen så det får åka bort om jag ngnsin ska komma ner till min vikt igen. måste fixa en klänning me att ha på mig på dopet. det kommer va svårt. :S


nej duschen nu innan väderkvarnen vaknar till liv igen. min älskling. finast i hela vida världen är han <3


  


I´m amazing.


Just the way I am. 

Av Kim - 20 februari 2011 19:28

saknar er med mamma <3 och mina sanna vänner. jag har två vänner här i Malmö, och dom är underbara. Men oftast får man va ensam då dom också har ett liv vid sidan om mig ;) hatar att bo så långt ifrån mina sanna vänner. dom är ju lite utspridda som flyttfåglar. halmstad, vinslöv, broby och sen piffi är lite överallt ;) åh vad jag saknar min PIFFI!!!!!!!! den bästa vän man någonsin kan tänka sig. hon har alltid ställt upp för mig och funnits för mig, precis som jag har för henne. hon var den som hälsade på mig när jag flyttade till halmstad, den som besökte mig trots avståndet och jag bodde i princip ute på Lillö hos henne när min dåvarande bodde i garaget. när det tog slut mellan mig och min dåvarande så fanns hon där. alltid. vad det än gällde. om hon så kom upp sent en kväll för att finnas för mig eller om jag ringde henne mitt i natten, spelade ingen roll. hon fanns alltid. å vad vi har hittat på bus ihop och festat och vatt bakis och snackat. saknar henne. är så glad att vi behöll vår vänskap när det tog slut mellan dig och brorsan. du är den bästa ngnsin. det är därför jag vet att du kommer finnas för Ludvig, därför du är fadder. saknar våra mariokart kvällar. saknar att ligga i soffan med en kudde framför huet när vi hade våra skräckfilmskvällar. saknar festandet med dig. saknar allt galet du alltid har att berätta.. åh piffi, kom hit. :)


ha ha, känns som det blev ett inlägg till piffi. men iaf. saknar att ha ngn att räffa var och varannan dag. så om det skulle finnas ngn chans att det är ngn från malmö som läser min blogg som vill ha en ny vän kan ju alltid höra av sig. bonus om du har barn :) fick ju vänner på jobbet, men dom försvann lika snabbt som jag försvann därifrån. vissa hör av sig ibland men när det kommer till kritan att vi ska träffas så händer det inget. tråkigt.


hmmm. om jag ska lägga mig i badet? johan slutar inte förrän klockan nio. hatar dom här jävla 13 timmars söndagarna. så ska han jobba nästa söndag me. fast inte lika många timmar dock :) tror jag inte iaf. hoppas jag inte iaf. det är det enda negativa med hans nya schema, att han jobbar vissa söndagar. tur iaf att han är ledig rätt mycket i veckorna då han har så långa pass.


  


I´m amazing.

 

Just the way I am.

Av Kim - 20 februari 2011 12:32

så jävla tråkigt att Johan jobbar 13 timmar idag. 8½ timme tills han kommer hem. Ludvig och katterna sover. och jag borde egentligen fortsätta städa. jag och Ludvig tog en lång promenad innan på en timme. va så skönt :) gick slingan två gånger för Ludvig somnade inte förräns vi nästan kom hem och då tyckte jag det var synd att han inte fick sova mer om han skulle vakna så jag gick rundan en gång till. sen fikade jag när jag kom in medans Ludvig lekte i sitt gym. har börjat sätta in foton i albumen, och det är så härligt att kolla på gamla foton från när han är nyfödd :) min lilla knatte.


igår så hade vi en riktigt härlig dag. blev en spontandag till slut. medans johan och torbjörn spelade match så va jag och frida i stan. sen mötte vi upp våra grabbar och lunchade. sen drog dom på hockey medans jag och frida med barn åkte hem till oss och spelade wii. sen åt vi god mat när grabbarna kom hem :) riktigt mysig dag. och jag fick ett jättansfint armband av Frida som jag är så jävla glad över :) jag tycker om Frida, hon är en bra vän och snäll :)


till helgen ska vi på 40-års kalas till ngn släkting åt Johan. jag har dock aldrig träffat dom, men d va längesen Johan har gjort det så vi drar dit. sen jobbar johan på söndag igen. suck..


på fredag kommer systeryster hit med mina underbara syskonbarn <3 jeaj


på torsdag fyller väderkvarnen 3 månader och på onsdag ska han få sin vaccination :(


på tisdag är johan ledig och då ska vi köra och köpa vår symaskin. jeaj :) här ska sys....


nu blev veckan i felordning. ha ha... :)


nej om jag ska fortsätta här hemma lite....

  


I´m amazing.

 

Just the way I am.

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards