This Is My Life

Alla inlägg den 14 mars 2009

Av Kim - 14 mars 2009 19:18

Så. Nu har jag kört mattias och hans polare till linehed. så passade jag på samtidigt att köpa lite lösgodis till mig själv. man får det när man mår så dåligt som jag mår. go bil det där att köra. bra att veta till nästa helg =)


vänd ut och in på mig...

Av Kim - 14 mars 2009 18:09

Nu har jag kollat på bedtime stories. var riktigt rolig faktiskt. nu blev jag ännu mer sugen på att skaffa marsvin :) bugsy var sååå söt :D


ska väl köra grannen snart till linehed, så ska jag passa på att köra till videomix för att köpa lösgodis.


ge mig glädje

Av Kim - 14 mars 2009 14:24

jag är trött på detta nu. jag vill inte detta längre nu. jag vill krypa ur mitt skinn. ersätta det med en annan själ. en annan hjärna och ett annat hjärta. utan minnen. utan sorg. vill ha ett nytt hjärta. nya minnen. jag vill ha lycka. trodde att jag skulle må bättre nu. men det gör jag inte. jag mår bara sämre och sämre. trodde det skulle gå åt andra hållet. att det blev bättre och bättre. men det gör det inte. jag vill inte vara här längre. jag vill inte. jag försöker förändras. jag försöker verkligen få det att vara bättre. men det går inte. och det gör så ont. trodde inte det fanns en sådan ondska som har sårat mig. trodde inte det gick att må såhär dåligt. trodde inte det fanns. jag har blivit sårad förr. men aldrig såhär djupt. aldrig så det har gjort såhär jävla ont. hur ska jag göra? vad ska jag göra? jag vill ner till dom som älskar mig. dom som bryr sig. jag vill bara ha någon runt mig som bryr sig om mig. jag vill vara liten igen. jag vill inte ha såhär ont. jag vill ta bort allt. alla minnen. mitt söndriga hjärta. egentligen vill jag inte ta bort allt. ta bort dig. men jag har nog inget val. för jag vill bara må bra. ja vill göra en utrensning av mig själv. av min kropp. varför kan man inte bara trycka på en knapp och ta bort det som gör ont? varför är allt så jävla orättvist? varför finns jag. vad gör jag för skillnad? vad ska jag uppnå på denna jord? jag vet egentligen att allt som händer, händer av en anledning. men snälla för fan. säg vad detta är bra för? säg vad det är bra för att jag ska må så jävla dåligt? säg vad det var bra för att jag skulle bli så sårad? så illa? så tilltyglad? snälla säg anledningen så jag kanske kan tro på det. för jag kan fan inte komma på en enda anledning som finns för att folk ska må såhär dåligt.


men jag ska inte vara ngt offer som du ska behöva ta hand om längre... jag ska byta ut min själ, mitt hjärta och mitt sinne. jag ska...


kan någon uppfinna den där jävla knappen?


jag slåss mot verkligheten. och jag blir golvad varenda jävla dag. när ska jag kunna resa mig? för det börjar göra för jävla ont nu.


Av Kim - 14 mars 2009 11:20

Ingen sovmorgon idag heller. Vaknade av mardrömmar och svettades. varför? är så trött på det nu. När jag vaknade hade jag fyra missade samtal och inpratade röstmeddelande av en väldigt full robin. Ha ha. det var kul att lyssna på dom =)


idag är det så fint väder. och egentligen borde jag gå ut. men har verkligen ingen lust till det. min lust idag är att bara sitta hemma och gräma mig själv. men ska egentligen inte gömma mig heller. men alla är bortresta denna helgen. suck. längtar till nästa helg. och anna kommer me ner :D wei... blir en rolig fredagkväll =)


imorgon är det städ och tvätt dag som vanligt... =)


ikväll ska jag bara sitta inne. melodifestivalen på tv. :)


jag vill gå vidare...

Av Kim - 14 mars 2009 11:19

DAGENS Vill ha: Någon att umgås med.

DAGENS Klädsel: Röda hello kitty mysbyxor, hello kitty myströja.

DAGENS Smink: Inget

DAGENS Frisyr: Sovrufs

DAGENS Låt:  ------------------

DAGENS Planer: diska kanske?

DAGENS Bästa: Att det närmar sig nästa helg.

DAGENS Humör: Förvirrad och ledsen.

Presentation


Och om du saknar mig ibland, kan du släcka alla lampor, för jag finns någonstans i mörkret...


Familjen Olsson-Stolpe

    

      

         

                  

           

      

                

                 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Bloggar jag läser

Hemsidor


Ovido - Quiz & Flashcards